Sampdoria - Fiorentina


Meciul Sampdoria - Fiorentina se joaca maine 21/12/2008 de la ora 16:00 (ora Romaniei) in cadrul etapei a XVII – a din Seria A. Meciul are loc la Sampdoria acasa pe stadionul Stadio Luigi Ferraris [Marassi] (41.917 locuri). Echipa cu care Fiorentina va da piept, Sampdoria a fost fondata in 1946, presedintele clubului este Salvatore Asmini iar antrenorul echipei este Mazzarri Walter. In ultima etapa jucata, a castigat in deplasare cu scorul 2-0 impotriva echipei Reggina. Echipa se afla pe locul 14 din 20 in actualul sezon, acumuland 19 puncte.

Pentru meciul de maine, Cesare Prandelli a convocat urmatorii jucatori: Avramov, Comotto, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jovetic, Kroldrup, Kuzmanovic, Melo, Montolivo, Mutu, Pasqual, Pazzini, Santana, Semioli, Storari, Vargas, Zauri.

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com