Mutu, la un pas de "centenar"! Are 99 de goluri în Serie A!


Atacantul naţionalei României, Adrian Mutu, a marcat contra Cataniei lui Zenga, cel de-al 99-lea său gol în Serie A.
Meciul a fost câştigat de Fiorentina cu scorul de 2-0, cealaltă reuşită purtând semnătura lui Alberto Gilardino, cel care a învins şi Steaua, în ultimul meci din UEFA Champions League dintre cele două echipe. Mutu a declarat că "secretul" Fiorentinei este spiritul de echipă şi prietenia dintre jucători.

"Spiritul de echipă, amiciţia şi dorinţa de a juca bine: acestea sunt elementele fundamentale ale Fiorentinei. Eu şi Gila mulţumim echipei pentru că ne permite să facem atâtea lucruri frumoase. Ei s-au apărat bine în prima repriză, iar în a doua repriză s-au deschis mai mult şi am avut mai multe spaţii. Al 100-lea gol în Italia? Îmi mai lipseşte unul, sper să-l fac cât mai curând, chiar la Genova(etapa viitoare -n.r.). Însă cel mai important este ca echipa să obţină un rezultat bun contra Sampdoriei, într-o partidă mai dificilă decât aceasta", a spus Mutu după Fiorentina - Catania pentru Sky.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com