"Mutu joacă precum Michel Platini!"


Adrian Mutu este mai apreciat în Italia decât acasă. Dacă la revenirea în România a fost huiduit de către fanii Stelei, lumea se înghesuie în peninsulă să-l laude pe atacantul român.
A venit rândul lui Francesco "Ciccio" Grazziani, campion mondial cu Italia în 1982 şi fostă glorie a lui Torino( cu care a câştigat titlul de campion), Roma( cu care a câştigat două cupe ale Italiei şi finalist al CCE) şi Fiorentina să-l ridice în slăvi pe Adrian.
Fostul golgeter din Serie A a spus că Mutu îi aduce aminte de marele Michel Platini, în timp ce coechipierul său Gilardino seamănă cu Paolo Rossi...

"Mutu seamănă cu Platini. Un număr 10 care are vocaţia golului. Nu e un atacant care să stea la pândă în careul de 16 metri... Gilardino îmi aduce aminte de Pablito Rossi, e un vultur!" a spus Grazziani pentru Gazzeta dello Sport.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com