In sfarsit i-a dat cineva dreptate!!!

Mereu trebuie sprijiniti sportivii.Dar in Romania se intampla lucrul asta mai rar, si atunci dupa cateva luni mai tarziu.Asa se intampla si in cazul "briliantului"cand a luat decizia de a nu se prezenta la reuniunea lotului pentru a face un mini-turneu in SUA de pregatire inaintea lui Euro 2008.Sa precizam ca prezenta nu era obligatorie.
Mutu a avut un motiv aplauzibil pentru a nu se prezenta la lot.Urma sa se nasca cel de-al 3 lea copil al sau.Si oare cine ar fii lipsit de la un asemenea eveniment????
Doar oamenii care nu-si iubesc familia ca altfel nu-mi pot imagina cum poti sa-i interzici cuiva sa NU fie aproape de familia sa in momentele importante.
Si asa nu merita prea mult suporterii romanii.
M-as bucura mult ca Mutu sa le intoarca spatele tuturor de la nationala si sa nu mai vina.Ca nu merita efortul .Mai bine ar sta cu familia ca mai mult ii prieste decat sa vina sa joace pentru nationala Romaniei si plus de asta sa fie si injurat, huiduit..etc



Mircea Sandu"Sunt de acord cu Mutu! Sunt convins că nu l-au dereglat cele câteva zile în care nu s-a pregătit. Poate i-a dat un plus! Piţurcă nu putea să-l oprească. Atunci când ţi se naşte un copil, nimic nu mai contează. Şi eu aş fi făcut la fel ca Mutu. Bineînţeles că plecam! Mutu poate să-şi ia liber când vrea el în timpul jocului, dar să nu deregleze sistemul de joc"
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com