Merita Mutu să fie huiduit în Ghencea?

Fanii Stelei l-au înjurat ca la uşa cortului, au scris bannere violente împotriva sa şi l-au huiduit din minutul 1 până la final. Cititorii Libertăţii sunt de părere că Mutu nu merita un astfel de tratament în Ghencea.

«Ruşine suporterilor»
Viorel Vlăduţ, 23 de ani, casnic: “Eu consider că nici un jucător român nu merită o astfel de primire. Este fotbalist profesionist şi se dăruieşte clubului la care evoluează şi de care este plătit. Doar nu vroiau să ţină cu Steaua. Ruşine tuturor suporterilor din Ghencea”.


«E român, nu merita aşa ceva»
Ana-Maria, 23 de ani, designer vestimentar: “Sunt stelistă, dar ceea ce i s-a întâmplat lui Mutu mi s-a părut o situaţie prea depăşită. Suporterii care l-au înjurat pe tot parcursul meciului trebuiau să se gândească la faptul că e român şi nu merită aşa ceva. De ce nu s-au întrebat şi câte a făcut pentru echipa naţională?

«Suporterii îşi fac de râs echipa»
Gabriel Godrig, 54 de ani, inginer: “Ce dacă evoluează în Italia, poate să joace la orice echipă din Europa, pentru că are valoare. Nici nu trebuia să-i bage în seamă pe acei aşa-zişi suporteri. În fotbal se aplică şi Fair Play-ul, dar suporterii Stelei nu au auzit de aşa ceva. Ei îşi fac de râs echipa”.

«Cei de afară o să râdă de noi»
Mihai Burghelea, 31 de ani, electrician: “Mai e ceva de zis? Pe lângă treaba cu Mutu, că l-au înjrat şi l-au făcut în toate felurile, ne mai fac şi pe noi de râs, pe români. Toţi cei de afară or să râdă de noi. Mutu nu trebuie să pună la suflet toate tâmpeniile spuse de suporteri. Să-şi vadă de treaba lui la clubul italian, că o face bine”.


«Suporterii Stelei, necivilizaţi»
Ştefan Agavriloaie, 29 de ani, şofer: “Din câte am auzit eu din declaraţiile pe care le-a dat, a zis că dedică victoria tuturor dinamoviştilor. A fost destul de vizibil că l-au afectat înjurăturile suporterilor din Ghencea. ţinând cont că e român, nu trebuia să i se întâmple aşa ceva, dar suporterii Stelei sunt necivilizaţi.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com