Echipamentul nationalei

Mai sunt 62 de zile pana la Campionatul European de fotbal.Pregatirile sunt in toi.
Tricourile:
Particularităţile ClimaCool Cea mai nouă tehnologie Adidas în materie de tricouri are ca principal scop de asigura o aerisire cît mai constantă a corpului sportivului. Zonele în care se regăsesc particulele ClimaCool reprezintă părţile corpului unde pielea "respiră".
Tricoul este creat dintr-un material flexibil, fiind mult mai rezistent decît cele obişnuite, pentru a rezista special tragerilor din partea adversarilor. Acest gen de echipament este special proiectat pentru ca sportivii să nu transpire.






Ghete în familia Cool Datorită ventilaţiei la 360 de grade, tehnologia ClimaCool ajută ca răcorirea labei piciorului să ajungă pînă la 40%, unii sportivi spunînd că senzaţia purtării unei astfel de ghete este ca şi cum ar fi în picioarele goale.

Circulaţia aerului Fibrele argintii indică traseul aerului, care circulă prin tricou, interacţionînd cu pielea sportivului

Sistemul de răcire Dacă prin partea din faţă intră aerul rece, aerul cald este eliminat prin partea din spate.

Tricoul se vinde la magazinele oficiale adidas,si costa in jur la 150 ron
Ceea ce mi se pare destul de piperat pretul, dar pentru Mutu facem orice.:)

prezentarea echipamentului este preluat din gsp.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com