COMENTARII rautacioase a unor "ziaristi" despre serialul "IL FENOMENO-ADRIAN MUTU"

Zilnic citesc presa, si azi am gasit ceva ce m-a deranjat. Un "editioral" scris de o "ziarista" care nu are rost sa-i fac reclama pentru ca nu merita.Ea mai mult isi spunea parerea personala despre reality-show-ul "IL FENOMENO-ADRIAN MUTU"

"Păi, la cât de palpitantă se arată viaţa „Fenomenalului“ în serialul „Il Plictisitoro“, cantonamentul e ca o petrecere de burlaci! Dacă are de ales între conversaţia spumoasă de acasă şi trei ture de stadion, cred că Adi deja şi-a pus adidaşii în picioare. Nu că m-aş fi aşteptat ca într-un serial TV viaţa familiei Mutu să fie prezentată cu picanterii, dar măcar cu dulcegării să fie! După un tur al casei oferit de doamna Mutu, presărat cu descrieri sărăcăcioase, mi-am dat seama ce-i leagă pe cei doi soţi. Dorul."
Acesta a fost un citat dintr-un ziar de sport important din Romania(prosport) scris de o domnisoara care vorbeste invidia din ea, mi se pare, ca altceva nu observ, doar comentarii rautacioase.


Al doua stire este preluata din ziarul "ATAC" care critica emisiunea pentru ca are un RATING prea mic.Dar dragii mei de la acest ziar pe voi nu va criticati pentru ca nu mai sunteti un ziar de top??? Sau mai bine zis cand ati fost.Pentru ca acest ziar, nu se mai distribuie in toata tara,doar in BUCURESTI., oare de ce????

Citatul din ziarul ATAC:
"Se pare că doar cei din Kanal D şi eventual familia lui Adrian Mutu sunt spectatorii fideli ai showului briliantului de la Kanal D. Altfel nu se poate explica căderea bruscă a ratingului de la 0,07 la 0,02 a showului „Il Fenomeno”, spun surse din interiorul televiziunii. Iată că ceea ce se aştepta să fie o bombă de rating pare a fi decât un haos total. Din surse apropiate „Kanalului” am aflat că pe la mai marii postului spiritele şi nervii sunt încinşi la maximum, deoarece în paralel cu acest rating mic al show-ului, emisiune care a costat televiziunea destul de mult, se pare că postul ar fi pierdut şi licenţa pentru meciurile de fotbal. Atfel încât, dacă până acum Kanal D se ţinea pe picioare datorită meciurilor de fotbal, acum va deveni din ce în ce mai greu. Aşteptăm cu interes să urmărim următoarea mutare a boşilor turci."
lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com