Mutu laudat de adversari

Astăzi are loc pe „Ibrox Park“ din Glasgow prima manşă a semifinalei Cupei UEFA, între liderul campionatului scoţian, Rangers, şi Fiorentina. Toată lumea la Glasgow nu vorbeşte decât despre pericolul Mutu.

Internaţionalul român a semănat groază printre scoţieni, în special prestaţia lui de la Eind­hoven determinându-l pe antrenorul Walter Smith, precum şi pe jucătorii Carlos Cuellar şi David Weir, să facă din Mutu principalul subiect în declaraţiile lor. Walter Smith consideră că tot jocul Fiorentinei are la bază imaginaţia românului, sclipirile sale, dar crede că echipa lui a demonstrat, printr-o constanţă în evoluţii, faptul că merită să joace finala: „Mutu este excepţional, Fiorentina reprezintă deja o echipă de Liga Campionilor, însă ştim ce avem de făcut pentru a ne impune jocul”.

„Mutu este sclipitor!“


Spaniolul Carlos Cuellar, fundaşul central al lui Rangers, nu mai conteneşte cu laudele la adresa lui Adrian.

„Fiorentina are marea şansă de a beneficia de serviciile unui jucător de excepţie de talia lui Mutu. Este sclipitor, străbate o perioadă de graţie şi poţi spune că astfel de jucători au aluatul marilor campioni. La Eindhoven i-a ieşit tot ce a vrut, cu noi va fi altfel. Îl vom opri pe Mutu şi ne vom croi drum spre finala de la Manchester”, a spus fundaşul.

Colegul său, David Weir, admite că Mutu poate fi periculos, dar nu are nicio îndoială că Rangers va merge să joace cu trofeul pe masă: „Am vorbit cu mulţi dintre foştii coechipieri de la Everton şi regretă modul în care au pierdut calificarea”.

22 de goluri a dat Mutu în acest sezon pentru Fiorentina

"
La Eindhoven i-a ieşit tot ce a vrut, cu noi va fi altfel. Îl vom opri pe Mutu şi ne vom croi drum spre finală"

Carlos Cuellar, fundaş Rangers

sursa:prosport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com