38 de milioane (euro)pentru Mutu

Schalke 04 a lansat o ofertă spectaculoasă pentru „Il Fenomeno“: 18 milioane de euro pentru clubul Viola şi 20 de milioane de euro în mână pentru fotbalist, câte 5 milioane pe sezon. Suma şoc înaintată de gruparea germană pentru atacantul naţionalei vine la puţină vreme după semnarea parteneriatului cu Gazprom, liderul pieţei energetice ruse. Asocierea companiei cu Schalke, club fondat de imigranţi slavi, s-a făcut în schimbul a peste 125 de milioane de dolari, însă “robinetul” de bani a fost uitat deschis de colosul rus. Gazprom vrea să preia exemplul miliardarului Roman Abramovici, ale cărui investiţii au făcut din Chelsea o grupare de temut. Aflată pe locul 3 în Germania, la două puncte de locul 2, care duce direct în grupele Ligii, FC Schalke 04 va investi sume fabuloase pentru a depăşi la anul performanţa din actualul sezon al Ligii, când a fost eliminată în sferturi de FC Barcelona. Mai este curtat de Roma şi de Real
Lista de achiziţii a nemţilor începe cu Adi Mutu. O delegaţie condusă de vicepreşedintele clubului i-a înaintat, oferta direct românului, la sfârşitul săptămânii trecute, atacantul urmând a da un răspuns în câteva zile. Este greu de crezut însă că acesta va fi unul pozitiv, căci eroul Fiorentinei pare în aceste vremuri de nedesprins din capitala Toscanei. FC Schalke este ultimul club de pe lista celor care îl curtează pe “Briliant”, AS Roma şi, mai ales, Real Madrid „poftind“ la vedeta naţionalei lui Victor Piţurcă.


sursa:prosport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com