PAREREA STRAINILOR DESPRE MUTU


Olandezul spune că mutu e imprevizibil, iar chivu e jucătorul care protejează echipa.Phillip Cocuștie bine naţionala României, împotriva căreia a jucat de câteva ori. La 38 de ani el evoluează la formaţia Al Jazeera, antrenată de Ladislau Bölöni, însă din vară va deveni secund la naţionala Olandei




Marco Delvecchio: "Mutu ar trebui sa ramana la Fiorentina, acolo e numarul 1"

Atacantul italian Marco Delvecchio, aflat intr-o vizita de cateva zile la Campina, a declarat ca jucatorul Adrian Mutu ar trebui sa ramana la Fiorentina, chiar daca va avea numeroase oferte de transfer, deoarece la formatia italiana este numarul unu, iar echipa se construieste in jurul sau. "Mutu si Chivu sunt foarte apreciati in Italia, au o cota foarte buna si prin asta schimba perceptia italienilor despre Romania. Mutu este un atacant de mare valoare, care a dat randament peste tot pe unde a jucat, si la Chelsea, si la Juventus, la echipe foarte mari, insa in opinia mea ar trebui sa ramana la Fiorentina, chiar daca are numeroase oferte, pentru ca acolo este numarul unu, iar echipa se construieste in jurul lui"
sursa:prosport.ro, sport.ro , jam.d.com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com