Mutu:" Pe ce teren m-ati pus sa joc?"

Deşi echipa sa, Fiorentina, a obţinut un rezultat bun în deplasare, 0-0 cu Glasgow Rangers, în semifinalele Cupei UEFA, Adrian Mutu spune că italienii au şanse de 50% de a ajunge în finala competiţiei.

“A fost un meci foarte greu, s-au apărat foarte bine. În retur trebuie să fim atenţi pentru că Glasgow nu joacă rău în deplasare. Am suferit din cauza terenului de joc, care nu se prezenta în condiţii foarte bune. Nu am avut multe ocazii, am jucat mai mult la mijloc şi ajutându-mi colegii din apărare. Cred că Fiorentina are 50 la sută şanse să ajungă în finală”, a afirmat Mutu pentru site-ul fiorentina.it.

De aceeaşi părere este şi antrenorul Cesare Prandelli, care consideră că: “Acest 0-0 este un rezultat periculos deoarece suntem obligaţi să câştigăm, dar vom avea de partea noastră publicul. Noi ne-am făcut jocul nostru şi suntem dezamăgiţi doar de faptul că nu am înscris. Ei au încercat să ne surprindă doar pe contraatacuri rapide. Chiar dacă am avut o posesie mai bună a balonului, nu am accelerat în faza de construcţie şi de aceea nu ne-a fost uşor să ne creăm faze clare de gol”.

Site-ul firenzeviola.it a scris că atunci când se apucă să inventeze, Mutu, căruia i-a acordat nota 6, dă senzaţia că poate face rău adversarilor: “Din păcate acţiunile sale au fost sporadice. Puţin norocos în repriza a doua când a scăpat ca prin minune de un cartonaş galben care ar fi însemnat suspendarea sa pentru retur”.

“Românul a fost pe tot terenul. A schimbat benzile, a venit în centru, s-a retras pentru a primi baloane, dar a păcătuit la capitolul luciditate în zona ofensivă. Cu toate astea, a fost unicul jucător al Fiorentinei care a pus în pericol poarta scoţienilor cu un şut din lovitură liberă "modelul Eindhoven"”, a notat violanews.com.

Herald, foto dreapta, aminteşte că presa a scris, atunci când Mutu a avut probleme, de “petreceri cu vedete porno şi cocaină, suptul sângelui (ca la vampiri), un divorţ (inevitabil), un test antidoping pozitiv, o suspendare pe şapte luni şi o amendă de 20.000 de lire sterline”, iar Joe Cole descria vestimentaţia românului în stil “gangsta-rapper” drept “nu tocmai potrivită pentru un român alb”

Românul, lăudat de presa scoţiană

The Herald notează, în ediţia sa de ieri, că Mutu ilustrează perfect tentativele Fiorentinei de a-şi reface credibilitatea în fotbalul mondial, el având o revenire spectaculoasă după problemele legate de droguri pe care le-a avut la Chelsea.

“Dacă mântuirea este forţa care duce mai departe Fiorentina, atunci atacantul Adrian Mutu este cel care ilustrează tentativele clubului de a-şi reface credibilitatea în fotbalul mondial”, scrie The Herald, făcând referire la scandalul meciurilor aranjate din Italia, dar şi la cel de dopaj al cărui protagonist a fost internaţionalul român în perioada când juca la Chelsea.

“Mutu şi-a transformat cariera şi viaţa de când a fost concediat de Chelsea, în 2004, când a fost testat pozitiv cu cocaină. Atunci, bărbatul cu "o viaţă privată plină" mergea pe o cale a autodistrugerii care ar fi făcut ca acţiunile lui Russell Brand (n.r. - om de televiziune, radio şi actor englez care a avut probleme cu drogurile) să pară cele ale unui călugăr”, menţionează The Herald.

sursa:click.ro




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com