Mutu in conflict cu Mario Balotelli


Dupa partida INTER MILANO -FIORENTINA , Mutu a declarat:La sfarsitul primei reprize cativa componenti din stafful lui Inter ii spuneau lui Balotelli sa foloseasca mai mult coatele, sa le ridice intentionat si sa nu aiba frica sa joace astfel cu adversarii. Nu mi-a placut asta. Este un jucator asa tanar, e ciudat sa folosesti sfaturi din astea pentru cineva de 17 ani.Nu am nimic cu el, e bun, talentat, dar nu trebuie sa procedeze astfel.Nu cunosc persoana care l-a sfatuit asta. Cand eram eu la Inter, ea nu era acolo"

Doar 2 zile a trecut de la aceasta declaratie , si tanarul MARIO BALOTELLI i-a raspuns lui Mutu:
"Da, dar este normal, pe teren se primesc si se dau astfel de lovituri cu cotul. Pedeapsa pe care a primit-o a fost corecta, am comis un fault stupid. Dar sunt si provocat pe teren"

Poate sa fi acest jucator foarte talentat dar in schimb are lipsa de educatie.MUTU este mai in varsta decat el, si cu mai multa experienta.Daca asta-i replica jucatorului de la Inter Milano, la doar 17 ani, inseamna ca o sa aiba multe conflicte cu alti jucatori si nu o sa mai fie asa norocos ca si in cazul cu Mutu
lee


sursa:prosport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com