"IL FENOMENO-ADRIAN MUTU" rezumatul primelor episoade

Din 14 aprilie a inceput mult asteptatul reality-show-ul, difuzat de luni pana joi de la 22:30 pe Kanal D.

In primul episod a fost prezentat stadionul Artemio
Franchi, unde Adrian a facut jongleriile exceptionale.Resedinta familiei Mutu a fost prezentata de catre Consuelo.

Episodul 2 , a fost continuarea povstiilor pe terenul de fotbal.Multe suturi la poarta toate acestea excecutate de fenomenalul ADRIAN MUTU. Iar Consuelo ne-a prezentat mai multe detalii despre achizionariile facute pentru resedinta lor.Multe cumparate din LONDRA, TORINO, FLORENTA, sau REPUBLICA DOMINICANA.

In episodul 3, am aflat ca Adrian este colectionar de vinuri toscane, si are refrigeratoare speciale pentru a le mentine la temperatura corecta. Dar si multe dezvaluiri din timpul unei meci car l-a avut adversar direct pe Cristian Chivu .Am putut privii si o sedinta foto a briliantului impreuna cu frumoasa lui fiica Adriana , dar si pe Consuelo facandu-si planuri pentru noua afacere a familiei.

Episodul 4 dupa parerea mea a fost cel mai exceptional din saptamana asta. L-am vazut pe Adrian cum povestea inceputul carierei sale ,dezvaluid ca la 6 ani avea planuri mari in legatura cu fotbalul. Dar debutul sau a avut loc doar 2 ani mai tarziu printr-o selectie stricta la FC ARGES.In paralel povestind si parintii lui, RODICA SI SPIRIDON Mutu ( tatal lui aflandu-se in PITESTI) Pe Adriana Lea am vazut-o jucandu-se cu o mingiuta, alaturi de tatal ei
Atat s-a intamplat in cele 4 episoade, saptamana viitoare va continua difuzarea reality-show-ului .



lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com