Adi Mutu eXclusive

Poze din spotul publicitar cu Mutu
lee

PERENNA!!!

SERIE A.TV


Prezentarea "briliantului"

"Meseria“ de tată şi amintiri din copilărie

Serialul „Il Fenomeno“ despre viaţa lui Adrian Mutu şi a familiei acestuia continuă în această săptămână să dezvăluie o parte dintre secretele atacantului român. De astăzi şi până joi, la Kanal D, de la ora 22.30, suporterii „Briliantului“ şi nu numai vor afla cum decurge relaţia dintre fotbalist şi Adriana, fiica sa. Mutu va vorbi despre planul său de a o determina pe Adriana să vorbească româneşte şi despre desenele animate preferate. De asemenea, fotbalistul va dezvălui cum a fost gonit de la mormântul primului său idol, Bogdan Bănuţă, şi va povesti despre copilăria plină de sacrificii pe care a avut-o.

evz.ro

Mutu egalul lui Baggio

Adi Mutu scrie istorie la Fiorentina, devenind şi conform statisticilor rivalul legendarului Roberto Baggio. Atacantul român a înscris duminică al 17-lea gol pentru „violeţi“ în campionatul Italiei, el marcând din penalty - obţinut tot de el - în partida cu Sampdoria, scor 2-2, disputată în etapa a 35-a. Mutu este pe locul 4 în clasamentul golgheterilor din Serie A, la egalitate cu Di Natale (Udinese). Primii sunt Borriello (Genoa) şi Trezeguet (Juventus) - cu câte 19 goluri şi Del Piero (Juventus) - cu 18 reuşite. Fiorentina ocupă poziţia a 4-a în Il Calcio, cu 60 de puncte.


Mutu in echipa etapei

Goal.com. "În momentele decisive se distinge un jucător bun de unul mare. Românul ia în mâinile sale echipa şi în câteva minute reuşeşte o pasă de gol şi transformă un penalty. Din păcate pentru el, Sampdoria egalează, dar acest lucru nu scade cu nimic din meritele românului, care s-a dovedit o dată în plus a fi un om de echipă", argumentează agenţia goal.com includerea lui Mutu între cei mai buni 11 jucători ai etapei.
sursa:prosport.ro

Cancan.ro sunteti in urma rau de tot!!!!!!!

PE DATA DE 7 APRILIE AM SCRIS PE BLOGUL MEU UN ARTICOL" MUTU ARE UN NOU TATUAJ". ERA IN EXCLUSIVITATE. AZI IN DATA DE 29 APRILIE ziarul cancan s-a trezit si ei sa scrie o stire destul de asemanatoare. Presa din Romania copiaza la greu, si e in urmaa rau de tot.RUSINE ZIARISTIILOR.




lee

Rezumatul episoadelor 5, 6,7,8 din IL FENOMENO-ADRIAN MUTU

In episodul 5, Mutu povesteste in continuare multe amintiri din viata lui.

In episodul 6 vedem cum Mutu calatoreste cu un avion pentru a ajunge la reuniunea lotului nationalei.Consuelo ne povesteste ca in bucataria casei lor se prepara mancare dominicana, mexicana.Fani isi spun parerea despre Il fenomeno.

Episodul 7, il vedem pe Mutu cum ne prezinta stadionul Fiorentinei unde dezvaluieste ca este a 2 casa a lui.Amintiriile din copilaria lui Adi ,continua si in acest episod, alaturi de el povestind si primul sau antrenor

Episodul 8 vedem cum Consuelo se pregateste pentru lansarea colectie de bijuterii.Adriana este prezentata alaturi de tatal sau, cum isi alege un desen animat.


lee

Mutu:" Vrem sa jucam finala Cupei Uefa"

Internaţionalul român Adrian Mutu a declarat după meciul cu Sampdoria, scor 2-2, că echipa sa AC Fiorentina păstrează prima şansă pentru ocuparea locului patru în actuala ediţie a Serie A, dar că se gândeşte în primul rând la calificarea în finala Cupei UEFA:

"Suntem în continuare pe locul patru, cu trei etape înainte de final, şi asta este în avantajul nostru. În meciul cu Sampdoria am fost puternici, păcat că am primit golul în ultimul minut de joc. Milan şi Sampdoria sunt în continuare în urma noastră, dar calendarul ne avantajează. Acum ne gândim să ne calificăm în finala Cupei UEFA, iar apoi să terminăm pe locul patru în campionat" a încheiat vârful echipei "Viola".
sursa:prosport.ro

Marotta: " Mutu e un cascatore"

fiorentina.itfirenzeviola.it

SerieA.TV

In momentul de fata Mutu este pe locul 4 in topul marcatoriilor cu 17 reusite.:)

republicafirenze.it

Video Fiorentina-Sampdoria

Adi Mutu eXclusive

Poze cu Mutu din partida Fiorentina-Sampdoria






sursa:quatidiano.net, fiorentina.it

Site-urile italiene il ridica in slavi pe Mutu

acffiorentina.it
fiorentina.itfirenzeviola.it

firenze.republica.it
gazzetta.it
lanazione.quatidiano.net

Mutu si-a facut cadou de Pasti!!

In ziua de Pasti, Adi Mutu a jucat pe teren propiu. El a marcat din penalty in minutul 85. Partida dintre Fiorentina si Sampdoria s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2.Fiorentina ocupa locul 4 in clasamentul din Serie A acumuland 60 de puncte.Milan se apropie cu pasi repezi spre locul 4, cu 58 de puncte.
De 1 mai Fiorentina va juca in Cupa Uefa ,returul cu Rangers.


lee

Mutu joaca de Pasti

Atacantu roman joaca azi pe teren propiu impotriva celor de la Sampdoria.Aproximativ peste o ora va incepe meciul.El fiind introdus in formatie.

firenzeviola.it

COMENTARII rautacioase a unor "ziaristi" despre serialul "IL FENOMENO-ADRIAN MUTU"

Zilnic citesc presa, si azi am gasit ceva ce m-a deranjat. Un "editioral" scris de o "ziarista" care nu are rost sa-i fac reclama pentru ca nu merita.Ea mai mult isi spunea parerea personala despre reality-show-ul "IL FENOMENO-ADRIAN MUTU"

"Păi, la cât de palpitantă se arată viaţa „Fenomenalului“ în serialul „Il Plictisitoro“, cantonamentul e ca o petrecere de burlaci! Dacă are de ales între conversaţia spumoasă de acasă şi trei ture de stadion, cred că Adi deja şi-a pus adidaşii în picioare. Nu că m-aş fi aşteptat ca într-un serial TV viaţa familiei Mutu să fie prezentată cu picanterii, dar măcar cu dulcegării să fie! După un tur al casei oferit de doamna Mutu, presărat cu descrieri sărăcăcioase, mi-am dat seama ce-i leagă pe cei doi soţi. Dorul."
Acesta a fost un citat dintr-un ziar de sport important din Romania(prosport) scris de o domnisoara care vorbeste invidia din ea, mi se pare, ca altceva nu observ, doar comentarii rautacioase.


Al doua stire este preluata din ziarul "ATAC" care critica emisiunea pentru ca are un RATING prea mic.Dar dragii mei de la acest ziar pe voi nu va criticati pentru ca nu mai sunteti un ziar de top??? Sau mai bine zis cand ati fost.Pentru ca acest ziar, nu se mai distribuie in toata tara,doar in BUCURESTI., oare de ce????

Citatul din ziarul ATAC:
"Se pare că doar cei din Kanal D şi eventual familia lui Adrian Mutu sunt spectatorii fideli ai showului briliantului de la Kanal D. Altfel nu se poate explica căderea bruscă a ratingului de la 0,07 la 0,02 a showului „Il Fenomeno”, spun surse din interiorul televiziunii. Iată că ceea ce se aştepta să fie o bombă de rating pare a fi decât un haos total. Din surse apropiate „Kanalului” am aflat că pe la mai marii postului spiritele şi nervii sunt încinşi la maximum, deoarece în paralel cu acest rating mic al show-ului, emisiune care a costat televiziunea destul de mult, se pare că postul ar fi pierdut şi licenţa pentru meciurile de fotbal. Atfel încât, dacă până acum Kanal D se ţinea pe picioare datorită meciurilor de fotbal, acum va deveni din ce în ce mai greu. Aşteptăm cu interes să urmărim următoarea mutare a boşilor turci."
lee

FIFA îi calculează decontul lui Mutu către Abramovici


FIFA îi calculează decontul lui Mutu către Abramovici Secretarul general al Tribunalului de la Lausanne a declarat pentru Cotidianul că FIFA trebuie să calculeze daunele pe care românul va fi obligat să le achite londonezilor. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat ca internaţionalul român este bun de plată pentru ruperea contractului din cauza problemelor pe care acesta le-a avut pentru consum de cocaină. Secretarul general al TAS, Mathieu Reeb, a declarat că „sentinţa TAS a fost clară, iar cazul se află la FIFA, în Dispute Resolution Chambre, din 2006“, forul internaţional fiind obligat să calculeze daunele pe care Adrian Mutu va fi nevoit să le plătească clubului patronat de Roman Abramovici. Chelsea a solicitat, după concedierea românului pentru consum de droguri, compensaţii financiare în valoare de opt milioane de lire sterline. Mutu are o avere estimată la 10-12 milioane de euro, un venit anual la Fiorentina de circa 1,8 milioane de euro, plus alte venituri din publicitate şi reality show-ul difuzat de Kanal D. Mutu este apărat de sindicatul internaţional al fotbaliştilor, care consideră că acordarea unor astfel de compensaţii ar crea un precedent extrem de periculos.

sursa:prosport.ro

Altruistul MUTU

Fiorentina a făcut un pas spre finala Cupei UEFA, după acest 0-0 la Glasgow, în faţa lui Rangers, însă returul e cu două tăişuri, pentru că scoţienii joacă foarte bine în deplasare. Însuşi starul echipei, Adrian Mutu, atrage atenţia. „Rangers e mai periculoasă în deplasare, dar ştim bine asta. Eu n-am făcut un meci mare la Glasgow, pentru că şi terenul a fost prost, dar şi pentru că am preferat să joc pentru echipă“. Mutu a fost, într-adevăr, foarte altruist, din pasele sale aflându-se Santana şi Pazzini la câţiva centimetri de fericire. A avut doar un şut, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, prins de debutantul în Europa Alexander. Ar fi putut încerca din nou, ceva mai de aproape, dar nu l-a lăsat Vieri, care i-a făcut semn să plece, şi Adrian a dat din mână a lehamite. Mutu a răspuns de multe ori diplomatic în ceea ce priveşte relaţia sa cu Vieri, dar că a existat o mică scânteie la început, la primul joc împreună, când italianul a ţipat că nu a primit pasă, l-a scuzat, spunând că aşa se aprinde Bobo, fiindcă trăieşte meciul la maxim. Şi cu asta a pus punct, deşi gurile rele susţin că Vieri e greu de suportat în vestiar şi că nu puţini ar fi cei fericiţi dacă l-ar vedea plecând în vară pe atacantul în vârstă de 36 ani.



sursa:prosport.ro

Mutu:" Pe ce teren m-ati pus sa joc?"

Deşi echipa sa, Fiorentina, a obţinut un rezultat bun în deplasare, 0-0 cu Glasgow Rangers, în semifinalele Cupei UEFA, Adrian Mutu spune că italienii au şanse de 50% de a ajunge în finala competiţiei.

“A fost un meci foarte greu, s-au apărat foarte bine. În retur trebuie să fim atenţi pentru că Glasgow nu joacă rău în deplasare. Am suferit din cauza terenului de joc, care nu se prezenta în condiţii foarte bune. Nu am avut multe ocazii, am jucat mai mult la mijloc şi ajutându-mi colegii din apărare. Cred că Fiorentina are 50 la sută şanse să ajungă în finală”, a afirmat Mutu pentru site-ul fiorentina.it.

De aceeaşi părere este şi antrenorul Cesare Prandelli, care consideră că: “Acest 0-0 este un rezultat periculos deoarece suntem obligaţi să câştigăm, dar vom avea de partea noastră publicul. Noi ne-am făcut jocul nostru şi suntem dezamăgiţi doar de faptul că nu am înscris. Ei au încercat să ne surprindă doar pe contraatacuri rapide. Chiar dacă am avut o posesie mai bună a balonului, nu am accelerat în faza de construcţie şi de aceea nu ne-a fost uşor să ne creăm faze clare de gol”.

Site-ul firenzeviola.it a scris că atunci când se apucă să inventeze, Mutu, căruia i-a acordat nota 6, dă senzaţia că poate face rău adversarilor: “Din păcate acţiunile sale au fost sporadice. Puţin norocos în repriza a doua când a scăpat ca prin minune de un cartonaş galben care ar fi însemnat suspendarea sa pentru retur”.

“Românul a fost pe tot terenul. A schimbat benzile, a venit în centru, s-a retras pentru a primi baloane, dar a păcătuit la capitolul luciditate în zona ofensivă. Cu toate astea, a fost unicul jucător al Fiorentinei care a pus în pericol poarta scoţienilor cu un şut din lovitură liberă "modelul Eindhoven"”, a notat violanews.com.

Herald, foto dreapta, aminteşte că presa a scris, atunci când Mutu a avut probleme, de “petreceri cu vedete porno şi cocaină, suptul sângelui (ca la vampiri), un divorţ (inevitabil), un test antidoping pozitiv, o suspendare pe şapte luni şi o amendă de 20.000 de lire sterline”, iar Joe Cole descria vestimentaţia românului în stil “gangsta-rapper” drept “nu tocmai potrivită pentru un român alb”

Românul, lăudat de presa scoţiană

The Herald notează, în ediţia sa de ieri, că Mutu ilustrează perfect tentativele Fiorentinei de a-şi reface credibilitatea în fotbalul mondial, el având o revenire spectaculoasă după problemele legate de droguri pe care le-a avut la Chelsea.

“Dacă mântuirea este forţa care duce mai departe Fiorentina, atunci atacantul Adrian Mutu este cel care ilustrează tentativele clubului de a-şi reface credibilitatea în fotbalul mondial”, scrie The Herald, făcând referire la scandalul meciurilor aranjate din Italia, dar şi la cel de dopaj al cărui protagonist a fost internaţionalul român în perioada când juca la Chelsea.

“Mutu şi-a transformat cariera şi viaţa de când a fost concediat de Chelsea, în 2004, când a fost testat pozitiv cu cocaină. Atunci, bărbatul cu "o viaţă privată plină" mergea pe o cale a autodistrugerii care ar fi făcut ca acţiunile lui Russell Brand (n.r. - om de televiziune, radio şi actor englez care a avut probleme cu drogurile) să pară cele ale unui călugăr”, menţionează The Herald.

sursa:click.ro




Adrian si Consuelo Mutu:" Abia asteptam sa vina pe lume a doua fetita"

Intr-un interviu acordat revistei Lumea femeilor cei 2 soti povestesc despre familie, si noul reality show .

Lumea femeilor:Credeti in noroc, in sansa? Va considerati niste oamnei norocosi ? De ce?

Adrian Mutu: "Eu cred in noroc si cred ca am noroc.In general am avut noroc si acasa si in profesie.Dar cred si-n vorba ca norocul si-l mai face si omul cu mana lui, ca si ghinionul.De cate ori am avut noroc , mia-m dat seama ca facusem si eu ceva pe acolo ca sa se-ntample.Si la fel cu ghinionul, de cate ori mi s-a intamplat ceva rau, a fost sidin cauza mea;sau macar in cele mai mute situatii a fost si problema mea.
Eu sunt norocos , cum sa nu? Am doi copii super si al treilea e pe drum, am o nevasta minunata si am o meserie pe care o fac cu placere chiar inainte de a sti ca o sa fie meseria mea."

Consuelo Mutu: "Si eu cred ca suntem norocosi; eu nu ma consider norocoasa dintodeauna.Dar dupa o anumita varsta, mi-a mers mult mai bine.Acum familiei mele ii dau tot timpul meu.Am o familie minunata"

LF:Adrian, daca nu ai fi avut o cariera de fotbalist, ce ti-ai fi dorit sa devii?.Consuelo spune-ne, te rog cu ce te ocupi.Cu siguranta sunt foarte multe femei in Romania care nu stiu cu ce te ocupi...

A.M.: "Pai, am avut multe ganduri; eram bun la matematica- dar nu ma vad profesor"

C.M.: "Am absolvit un MBA la Miami, si am aplicat fiferite cunostinte in diferite situatii sau imprejurari.Sunt si Ambasadorea onorifica a Republicii Dominicane de la Vatican.Vorbesc bine cateva limbi straine( engleza, franceza, spaniola, italiana, si putin romaneste)"

L.F.: Adrian, esti tata a doi copii minunati, iar al treilea este pe drum.Spune-ne te rog ce reprezinta ei pentru tine? Consuelo , ai fi dorit sa fie baiat?

A.M.: " Abia astept sa vina pe lume si a doua noastra fetita; imi imaginez ca peste cativa ani va fi cam greu cu trei femei in casa- da asa poate o sa fiu un rasfatat"

C.M.: " Eu ma bucur ca e tot fetita; diferenta de varsta e mica intre ele, asa ca sper sa se inteleaga foarte bine .Intodeauna mi-am dorit fete , sa le imbrac frumos, sa mergm la cumparaturi si sa le dau dun ce-am invatat eu"

L.F.: Cum de ati acceptat un reality-show la Kanal d? Sunteti pregatiti sa va puneti viata pe tapet ?

A.M:" Eu sunt cu nebuniile si cu riscul, ea nu. Pe mine m-a si distrat ideea. Acum vad ca e mai mult de munca decat am crezut, dar e foarte interesant. Pe mine m-a convins si promisiunea ca va fi ceva decent, nu cum spun unii cu spalatul rufelor la televizor. Toti avem bune si rele , iar eu nu am nevoie de publicitate cu orice pret . Mi-a placut ce mi s-a propus ca scenariu , nu stiu de ce toti spun ca e reality-show. Poate doar ca are si chestii filmate pe bune... dar nu e ce zice romanul, reality-show.Este un serial despre viata si cariera mea cu detalii din viata mea de zi cu zi. "

C.M.:" Eu am fost mai retinuta . Cu o saptamana inainte sa vina echipa de la Bucuresti , il tot sunam pe Adrian sa-l intreb cand vin , cati sunt, cati vor venii in casa, cat o sa stea. Dupa doua saptamani de filmari , m-am obisnuit."

L.F.:" Credeti ca aceasta emisiune va avea succes? De ce?

A&C.:" Nu stim si nu stiu cine stie.Noi am pus timp si suflet si cred ca publicul isi va da seama de asta.La urma urmei i-am primit la noi in casa."

L.F.: Sunteti un cuplu invidiat de foarte multa lume. Care este secretul reusitei in casniciei?

A.M.:" Eu o iubesc si ea ma intelege.Un alt raspuns e sa nu-i lasi pe altii sa se bage in viata ta."

C.M.:" Il inteleg de cele mai multe ori. Imi spune ca eu l-am schimbat in bine si chiar am ajuns sa cred ca am un merit."

L.F.:Adrian, la cat timp il vezi pe Mario , baiatul tau din prima casnicie?

A.M.:" Cum stiti, e un subiect de care inca nu vorbesc , pentru ca nu mi-e usor. Mario vine la noi in vizita , la Florenta, se intelege bine cu Adriana, restul are mai putina importanta."

L.F.:" Asteptati sa vina pe lume o fetita. Ce nume ii veti pune , va-ti gandit deja la asta?

A.M.:" In luna mai o asteptam pe Maya.Adriana e foarte fericita ca va avea cu cine sa se joace"

C.M.:" Nu stim data exacta, pentru ca se va naste natural, si-atunci e decizia ei."

L.F.: Ce v-ati mai dori de la viata, credeti ca aveti in acest moment tot ceea ce ati visat?

A.M.:" Sunt tot felul de planuri, dar cred ca lucrurile de baza le avem"

C.M.:" Eu as vrea sa mai ramanem in Florenta, pentru ca ne simtim foarte bine aici; vedeti, e o dorinta mica, nu e cine stie ce."

A.M.:" Asa , si eu vreau sa ne mearga bine la Europene, mai vreau sa se vinda bine vinul meu, pe care il voi lansa si oficial.Am tot felul de planuri , vedeti?"

L.F.:Adrian , este Consuelo femeia la care ai visat intodeauna? De ce ? Consuelo ai de gand sa-i mai daruiesti lui Adrian si alti copii?

A.M.:" Eu zic ca da. Pentru ca ma iubeste cu bune si rele.Pentru ca ne intelgem din priviri si pentru ca e casa goala cand nu e ea. "

C.M.:" Sa vedem intai pe Maya si apoi ne mai gandim .O femeie insarcinata nu vorbeste deja de alti copii. E prea repede."

L.F.: Ce credeti ca va aduce nou in viata voastra acest reality -show?

A.M.:" E clar ca viata n-o sa ne schimbe.Nu stiu ce ne poate aduce nou, mi-e mi-a adus multe glume de la colegi si prieteni."

L.F.: Adrian, ai cunoscut foarte multe femei. Ai fost casatorit cu o romanca, iar acum ti-ai ales o sotie din Republica Dominicana.Care sunt diferentele dintre femeia din Romania si cea din alta tara? Consuelo, ce ti-a placut cel mai mult la Adrian.?

A.M.:" Nu e diferenta intre femei din tari diferite, fiecare femeie e diferita de cealalta.Cea mai simpla diferenta e cea dintre macarea romaneasca si cea dominicana.O sa vedeti in serial, cum stiu acum sa gatesc macare dominicana."

C.M.:" Mi-a placut tot, dar mai ales ca ii incapatana.Glumesc da?"

L.F.: Ce planuri aveti? Cum vedeti viitorul , il priviti cu incredere?

A.M.:" Viitorul il banuim , dar nu stim sigur unde va fiu localizat.Deja am schimbat. vreo 3 -4 case in ultimii ani."

L.F.:Care este cea mai mare realizare a voastra?

A.M.:" Stiu cu siguranta , ce va zice Consuelo-copiii, asa ca zic eu pentru amandoi- copiii"

Libertatea si prosport.ro

Cele doua ziare sustin ca Mutu nu va fi altauri de Consuelo cand va naste, deoarece fericitul eveniment conicide cu cantonamentul nationalei pentru Euro 2008







Click pe imaginii pt a le marii!!

Adi Mutu eXclusive


POZE DIN MECIUL Glasgow-Fiorentina( semifinalele Cupei Uefa-turul)

Mutu :"Fiorentina are 50% sanse de calificare

Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi, că echipa Fiorentina are 50 la sută şanse de calificare în finala Cupei UEFA, după ce a remizat, scor 0-0, în deplasare, în meciul cu Glasgow Ranger, din prima manşă a semifinalelor competiţiei, informează site-ul fiorentina.it.

"A fost un meci foarte greu, s-au apărat foarte bine Trebuie să fim atenţi pentru că Glasgow nu joacă rău în deplasare. Am suferit din cauza terenului de joc, care nu se prezenta în condiţii foarte bune. Nu am avut multe ocazii, am jucat mai mult la mijloc şi ajutându-mi colegii din apărare. Cred că Fiorentina are 50 la sută şanse să ajungă în finală", a afirmat Mutu.

Echipa italiană AC Fiorentina, cu atacantul Adrian Mutu integralist, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia scoţiană Glasgow Rangers, în prima manşă a semifinalelor Cupei UEFA.


sursa:gsp.ro

goal.com

click pe imagine pt a marii!!

Presa italiana despre evolutia lui Mutu

firenzeviola.it

fiorentina.it
fiorentinanews.com
acf fiorentina.it

larepubblica/firenze.it
gazzetta.it

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com