Reactii dupa aflarea adversarilor!!!

Grupa F este o grupa in care se vor duela romanii. 11 contra 1 , ma refer la echipa Stelei si la singurul roman de la Forentina, Adrian Mutu. Sper din tot sufletul sa joace cel mai bine impotriva Stelei si sa dea cat mai multe goluri ca sa aiba un motiv real fanii stelei ca sa-l huiduie.

Adrian Mutu:“Nu mă aşteptam la aşa ceva! Voi avea prea mulţi prieteni adversari. Sunt băieţii de la Steaua, cei cu care mă văd la lot şi, în plus, fratele meu, Luca Toni. Indiferent de cărţile de vizită, toate cele patru echipe au şanse egale. Sper ca până la meciurile din Champions League să fiu complet refăcut şi mai ales să fiu apt pentru echipa naţională

Marius Lacatus
"Noi ţinem la Mutu. Am fost la ambele sale nunţi, l-am sunat cînd a avut probleme. Ne leagă mai multe lucruri. Sper să nu prindă una dintre zilele lui foarte bune . El trebuie să fie primit ca la echipa naţională. Suporterii Stelei trebuie să se gîndească la faptul că Mutu e căpitanul echipei naţionale. Gîndeşte-te ce urma în Ghencea, dacă nu ne calificam. Suporterii nu mai veneau la stadion, se crea o atmosferă neprielnică. Această calificare va umple stadionul şi în campionat"

sursa1

sursa2

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com