In 10 luni Mutu a avut 3 accidentari serioase!!!

M-am gandit sa fac acest articol sub forma unui "remember". Chiar daca este intr-o forma buna de cand joaca in Italia Mutu a avut parte si de ghinion

.
La sfarsitul anului 2007(noiembrie) el a iesit cu capul spart de pe teren in urma ciocnirii cu un adversar de la echipa Udinese.Si-a revenit foarte repede fiind o accidentare minora.


In februarie 2008 in partida dintre Fiorentia si Roma ,atacantul roman a suferit o intindere ligamentului colateral intern de la genunchiul stang.Recuperarea a fost destul de dificila tinand cont ca zilnic facea cam 10 ore de recuperare in care era inclus ore de bazin, fizioterapie si ultrasunte.Toate acestea se intampla la subsolul stadionului.Si-a revenit intr-un timp record datorita vointei sale declarand razand:Sunt ok!!!
Dupa parerea mea aceasta a fost cea mai grava accidentare suferita de briliant.



August 2008 se reuneste lotul.In ciuda problemelor cu Chelsea,Mutu era bine-dispus la antrenamente dar in zadar ghionul l-a urmarit luxandu-si mana stanga.Si de data asta optimismul nu-l paraseste si declara ca va revenii cat mai repede posibil.

Si totusi prin cate a trecut si sa nu uitam de multe probleme pe care le-a avut el tot cu fruntea sus a ramas , dar romanii tot au de protestat si de barfit de pe urma lui. Si ma tot intreb cat mai poate Mutu sa suporte toate astea??? Ca altii in locul lui ar fii renuntat de mult la aceasta cariera fotbalistica.Nu vreau sa reiese din tot materialul acesta cum ca l-as face pe Mutu erou, dar nici sa fie bataia de joc a romanilor.El isi da viata pe teren si noi il injuram??? Frumoasa rasplata dau romanii.Dupa ce se retrage Mutu nationala poate va fi mai "valoroasa" fara un atacant ca el.
Multe inghite Mutu doar sa nu mai intre in conflict cu nimeni ii satul de scandaluri si de imbarligaturi.Oare cand o sa se termine tot acest circ si Mutu sa poata venii in tara linistit fara sa fie urmarit de paparazzi sau hartuit de unii jurnalistii care nu se multumesc cu cateva declaratii.
Oare cand????
lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com