Piţurcă: „E supărat Mutu? Sigur o să îi treacă!“

Victor Piţurcă e gata să înceapă o nouă campanie cu echipa naţională şi vrea ca în această toamnă să nu piardă niciun meci. Selecţionerul a vorbit ieri despre: TENSIUNILE DIN JURUL ECHIPEI NAŢIONALE: „Acum două-trei săptămâni discutam cu Ionuţ Lupescu şi îi spuneam că nu mai am acelaşi entuziasm de a o lua de la început. Acum vreau să lăsăm în urmă aceste lucruri cu Mircea Sandu, Mutu... Atât timp cât voi fi la echipa naţională va fi o atmosferă bună. Cine nu se va integra nu va veni!“.

SENTINŢA FIFA ÎN CAZUL MUTU: „Când eşti amendat cu 17 milioane, ar trebui să fii foarte afectat. Nu cred că situaţia lui Mutu va rămâne aşa şi nu cred că Mutu ar avea de unde să plătească aceşti bani. Dacă lucrurile vor rămâne aşa, Mutu nu poate decât să joace şi să-şi facă meseria. Totuşi, o echipă naţională nu stă într-un jucător sau doi“.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com