Pareri de coechipieri!!!

Dupa accidentarea care a suferit-o atacantul roman coechipierii lui de la nationala s-au intrecut in declaratii care mai de care.Dupa meci au recunoscut si ei ca fara Mutu este si mai greu.Asa sa nu ne mai hazardam si sa-i recunsoastem adevarata lui valoare.Ca zic unii ca Mutu are fitze sau ca Mutu ii injura si totusi fara el nu se face mare lucru in teren.Nici macar o "slipire" de care au nevoie microbistii romani!!!!

lee

Ciprian Marica:

"Mutu e un jucător foarte important, dar acum trece prin momente dificile şi trebuie ca toată lumea să îi fie alături. Noi, românii, când vedem un om la pământ îi mai tragem un şut. Se face prea mare vâlvă în ceea ce-l priveşte pe Adi. Este un om extraordinar de puternic, va reveni mult mai motivat şi ne va ajuta enorm în meciurile oficiale"

Cosmin Contra:
"Mutu a trecut prin câteva zile de coşmar! Pierde meciuri importante, isi doreşte să se recupere pentru meciul cu Juventus. Trebuie să ne descurcăm şi fără Mutu, Chivu şi Raţ! Trebuie să o scoatem la capăt şi fără absenţi"

Razvan Rat:
Chivu şi Mutu sunt foarte importanţi dar dacă ne gândim bine, cu Germania când am bătut cu 5-1, jucau mulţi jucători din Divizia A.Au lipsit şi Mutu, iar Chivu a jucat cinci minute. Deci, se poate şi fără ei. Oricum nimeni nu este bătut în cuie la echipa naţională"

Bogdan Lobont:
"la echipa naţională Mutu este înconjurat doar de ciobănaşi"(a preluat ideea şi a comentat cu ironie accidentarea starului naţionalei.)
"Ne pare rău că Mutu s-a accidentat, este un jucător important pentru echipa naţională, dar sunt şi alţi ciobănaşi la naţională care îl pot înlocui pe Mutu "
sursa1
sursa2

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com