Cotidianul Click prezinta detalii despre vinul lui Mutu!!!


Jucatorul roman are un succes teribil in Italia cu vinul sau "Il 10 di Mutu"

Vinul “Il 10 di Mutu” a fost lansat pe piaţă în urmă cu o săptămână şi poate fi achiziţionat deja de către suporterii echipei Fiorentina, unde evoluează internaţionalul român. Pe viitor, producătorul se gândeşte chiar să încerce să intre şi pe piaţa din România. Deocamdată, “Il 10 di Mutu”, disponibil în trei variante – alb, roşu şi roze, e comercializat doar în restaurante şi hoteluri. În funcţie de locul în care este vândut, dar şi de sortiment, o sticlă de vin costă între 10 şi 14 euro.

Iniţiativa lansării acestui proiect i-a aparţinut lui Adi Mutu. Fotbalistul român a ales podgoriile producătorului “Azienda Agricola San Felice” (Societatea Agricolă San Felice) aflate la jumătatea distanţei între Florenţa şi Siena, în centrul Italiei. Pentru început, a fost pus în vânzare un prim lot de 20.000 de sticle de vin.

Vie în Toscana, veche de sute de ani

Locul unde se produce vinul semnat de Adrian Mutu are o tradiţie îndelungată. Satul San Felice, unde se află cramele în prezent, se năştea în secolul al X-lea în jurul podgoriilor. Dacă la începuturile sale podgoria de la San Felice a fost în proprietatea bisericii catolice, astăzi via este patronată de o firmă privată. Foarte curând aceasta intenţionează să exporte vinul “Il 10 di Mutu” în toată Europa, dar şi în America, Japonia şi China.




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com