Ce rau e sa fii "UN BECALI"




Dupa meciul Romaniei contra Letoniei ma uit la declaratile dupa meci, si ce vad...? "UN
BECALI"!!!...care declara cu o nonsalanta ironica: "
Mutu este un jucător valoros, dar prea exagerăm cu el"...Domnule Gigi Becali nici nu putea-ti sa faceti o declaratie mai buna ca asta in care sa dovediti cat de afon sunte-ti in fotbal. Dupa ce toata lumea a spus ca Costea e un jucator bun, arata si "Becali" - ce specialist e in fotbal si face o declaratie umflata : "Costea va fi mai bun decât Mutu". Zic "umflata" pentru ca Costea mai are mult...mult de tot ca sa ajunga la nivelul lui Mutu...daramite sa si-l depaseasca. Pentru binele fotbalului Romanesc ar fi bine ca Florin Costea sa ajunga macar la nivelul lui Mutu.
Asa ca domnule Gigi Becali...sa nu va mai da-ti destept de desteptaciunea altora, si mai lasa-ti ironia la adresa lui Mutu ca deveniti mai penibil decat sunte-ti in prezent.

Dupa cateva zile apara inca "UN BECALI"care declara: "Ştiam ca Mutu mă va trăda, deoarece am văzut la un moment dat că are în telefon trei numere ale lui Moggi. Întâmplător am aflat asta, când eram cu Gică Popescu şi ne-am uitat prin mobilul său, pentru ca amândoi suntem pasionaţi de telefoane" apoi "isi da cu firma in cap" daclarand:" Când am aflat asta, am început sa-i zic de nişte oferte imaginare, de la Zaragoza şi alte formaţii". Cum vreti domnule Victor Becali ca un jucator sa ramana langa tine cand tu il minti ca ai oferte " marile echipe din Primera Division"? Deci inca "UN BECALI". Nu pot sa uit de inca "UN BECALI" care declara cu cativa ani in urma " Ca mutu se credea Mesia"

Ce rau e sa fi "UN BECALI"...si acum inchei citindu-l pe Ciprian Marica..."Dar noi, romanii, cind vedem un om la pamint ii mai tragem un sut".

by claudya



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com