Chelsea vs Mutu!!!

As vrea sa ma bucur pentru aceste declaratii dar inca nimic nu este sigur.Ca orice avocat mereu vrea sa gasesca o portita pentru clientul sau asa si in cazul lui Paolo Rodella.Sa speram ca are dreptate si Mutu va iesi invingator din acest scandal care il urmareste de cativa ani buni:(

lee

Unul dintre avocatii lui Adrian Mutu, Paolo Rodella, a declarat ca spera ca TAS sa modifice decizia data de catre Camera de Rezolvare a Disputelor in privinta daunelor pe care trebuie sa le plateasa atacantul clubului Chelsea. Avocatul are experienta in legatura cu fotbalistii care au fost acuzati de dopaj si i-a reprezentat, printre altii, pe Pagotto, Bachini, Flachi si Blasi.

“Contra niciunuia dintre ei clubul nu a avut un comportament atit de dur. Chelsea a facut un control antidoping inopinat si l-a dat afara pe Adrian dupa numai doua zile. Niciodata nu a incercat sa atenueze daunele produse, ci au vrut sa obtina o compensatie cit mai mare”

Paolo Rodella, avocatul lui Adrian Mutu considera ca Chelsea incearca sa-l distruga pe clientul sau si spune ca romanul nu va plati londonezilor despagubiri de 17 milioane de euro, asa cum a hotarat saptamana trecuta o comisie FIFA. 'Chelsea vrea sa-l distruga pe Adrian. L-a prins dopat, i-a reziliat unilateral contractul, l-a suspendat si i-a cerut daune financiare uriase, in loc sa astepte sa treaca suspendarea si sa incerce sa obtina bani din transferul sau', a declarat Rodella, citat de cotidianul La Nazione. Avocatul lui Mutu a dezvaluit ca oficialii lui Chelsea intentionau, la inceput, sa-i ceara romanului 36,6 milioane de euro si a afirmat ca se va adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului, daca recursul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) nu va avea succes.

“Chelsea a cerut 29 de milioane de lire sterline de la Adrian. După s-a ajuns la 13. Este o victorie, dar totuşi rămâne o sumă astronomică. Suntem convinşi că TAS va schimba decizia. Nu e corect ca el să plătească vreun ban”, spune cel care a lucrat şi în cazul lui Bachini, Blasi şi ultimului fotbalist prins dopat, Flachi.

“Mutu a plătit deja pentru Chelsea. A pierdut posibilitatea de a juca la un nivel înalt. Numele lui a fost asociat cu drogurile la toate paginile ziarelor din lume. Chelsea a cerut pentru el controlul antidoping, iar la două zile după ce a fost depistat pozitiv l-a dat afară de la echipă. Dacă TAS nu va schimba decizia, în decembrie vom ataca instanţa la Curtea Europeană pentru drepturile omului”, a mai spus Rodella. “Briliantul” are probleme mai nou şi cu accidentările, după ce s-a lovit la mână, la un antrenament al “tricolorilor”, înaintea meciului cu Letonia, şi va lipsi în următoarele două săptămâni.

sursa1

sursa2

sursa3

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com