Mutu are 50% anse sa evolueze impotriva celor de la Slavia Praga!!!


Atacantul român, care şi-a luxat miercuri cotul stîng la an­tre­­nament, se va recupera mai re­pe­de decît se anticipase Şi va fi apt pe 6 septembrie, la jocul cu Lituania.

“La Gazzetta dello Sport” sus­ţi­ne chiar că “Il Fenomeno” nu va ra­ta decît returul cu Slavia Praga din turul 3 preliminar al Ligii, nu şi me­ciul cu Juventus din runda inau­gu­ra­lă a Seriei A: “Cotul stîng e ca piciorul drept: poate face miracole. Părea că Mutu n-are nici o şansă să joace în următoarele 10 zile după leziune. Cu Slavia are 50% şanse, dar cu Juve va fi sigur în teren”.

Pe lîngă luxaţia posterioară la cot, Adrian s-a mai ales şi cu o le­ziune la umăr, la capsula articu­la­ră, cu afectarea liga­men­te­lor co­la­te­ra­le şi acumulare de lichid ar­ticular. Luni, Mutu va fi examinat din nou de profesorul Bufalini şi, în funcţie de rezultate, va afla exact cînd va reintra.

sursa1
sursa2

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com