Presa din Romania promoveaza vinul lui Mutu!!!



In urma cu ceva saptamani pe blogul meu am dat niste informatii despre vinul lui Mutu.Astazi presa din Romania relateaza pe larg despre acest vin.


Poza decarului “tricolorilor” apare pe sticlele de 75 de ml de vin alb, roşu şi roz. Preţurile acestora variază între 11 şi 14 euro, iar suporterii clubului viola au o reducere de 20%. Celui care toţi consumatorii de vinuri trebuie să-i acorde o atenţie în plus este cel roşu. Acest lucru îl spune chiar patronul vinului Violino, care este în acest moment cel mai bine vândut în Florenţa.

Nu se ştie încă dacă fostul jucător al lui Chelsea a devenit acţionar, dar un lucru este sigur. Acest brand al românului nu se va opri aici. Pe viitor va apărea şi vinul “Il Fenomeno”, un alt nume cu mare priză la locuitorii din “Cizmă”.

Adrian Mutu este acum mai aproape ca niciodata de fani. Nu mai este un brand doar in moda, acum s-a lansat si pe piata vinurilor de lux. Numele si numarul fotbalistului roman au fost date pentru trei dintre produsele din Castelnuovo Beradenga, una dintre cele mai cunoscute regiuni din Italia pentru productia de vin. "Il 10 di Mutu" se numeste bautura care deja i-a cucerit pe fanii Fiorentinei.
"Mutu se vinde bine. Oamenii cer din ce in ce mai mult vinul cu el, mai ales dupa golul foarte frumos pe care l-a marcat contra celor de la Slavia Praga si care a dus-o pe Fiorentina foarte aproape de Champions League", a povestit patronul unui bar, in care Mutu face deja ravagii. Pretul este unul avantajos, avand in vedere afectiunea pe care fanii viola i-o poarta decarului echipei antrenata de Cesare Prandeli. Doar 11 euro trebuie sa plateasca admiratorii "Briliantului" pentru a urmari un meci de fotbal cu o sticla de "Il 10 di Mutu" pe masa. In plus, Adrian Mutu asteapta sa vada de cat succes se va bucura aceasta initiativa si pregateste deja o noua marca de vin: "Il fenomeno", asa cum a fost poreclit de tifosi viola.

click pa imgini pt a le marii!!!





sursa1
sursa2
sursa3

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com