Rodion Cămătaru: "Nu cred că ar trebui să jucăm la Constanţa doar pentru Mutu"

Fostul internaţional Rodion Cămătaru a comentat alegerea stadionului din Constanţa drept gazdă pentru jocul România - Serbia, fiind de părere că stadionul din Ghencea ar fi reprezentat o opţiune mai bună.

"Nu cred că ar trebui să schimbăm stadionul pe care se va juca România - Serbia pentru un jucător. Piţurcă nu e genul care să facă astfel de compromisuri. Ghencea este o arenă mai potrivită decît Constanţa avînd în vedere că tribunele sînt aproape de teren şi presiunea exercitată asupra adversarului este mai mare.

Nu cred că Mutu ar fi afectat în cazul în care ar fi huiduit S-ar ambiţiona şi mai mult, ar vrea să demonstreze ce poate şi ar fi deranjat doar pentru că e înjurat în ţara lui. Adi e un jucător foarte valoros care se descurcă în orice împrejurare"

Lupescu :Mutu a mai jucat în Ghencea cu naţionala, şi cu Rusia, şi cu Belarus, şi cu Muntenegru, aşa că e obişnuit, oricum nu au fost probleme deosebite şi nu va fii afectat
Nu e problema lui Mutu, e problema celor din tribune, ăsta e nivelul lor de civilizaţie"
lee
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com