Popescu: 'Din păcate pentru echipa naţională, stăm în Mutu'


Fostul internaţional Gică Popescu este fan Mutu. În ciuda faptului că nu a mai vorbit cu "Briliantul" de la scandalul "Cocaina", iar la un moment dat impresarul Victor Becali a dezvăluit că decarul naţionalei îl vorbea de rău, Baciul nu-i poartă pică. Mai mult, Popescu consideră că Mutu e cel mai valoros bun al naţionalei, care e dependentă de evoluţiile starului Fiorentinei.
"Din păcate, pentru echipa naţională, stăm în Mutu. În momentul în care trebuie să atacăm, în momentul în care nu e Mutu în teren, suferim. Trăim prin Mutu. Probabil că ceilalţi nu se ridică la nivelul lui. Şi cea mai bună dovadă a fost la CE, când Mutu a fost printre cei mai slabi jucători de pe teren. şi prin cine am marcat? Tot prin Mutu! Când a trebuit să ne calificăm, tot la mâna lui Mutu am stat", a declarat Popescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com