O fi criză, dar nemţii au prins gustul vinului «Il Dieci» di Mutu

Vinul “Briliantului” are acelaşi succes în Italia ca şi fotbalistul însuşi. În perioada de iarnă, “Il 10 di Mutu” a înregistrat dublul vânzărilor de la lansare.
Vinul lui Adrian Mutu, botezat cu numărul de pe tricoul fotbalistului, şi-a dublat vânzările în perioada Sărbătorilor de iarnă. Din cele trei sortimente roşu, alb şi roze- italienii au preferat să aibă pe masă vinul sângeriu. Lansat pe piaţă în iunie 2008, vinul fotbalistului român este preferat în primul rând de fanii Fiorentinei.

Distributorii, entuziasmaţi de dublarea vânzărilor, spun că nu au simţit nevoia să facă o statistică exactă a sticlelor vândute, dar cifra este de ordinul sutelor de mii. “Suntem foarte mulţumiţi de vânzări şi am punctat pe celebritatea lui Adrian când am decis să colaborăm. Suntem bucuroşi că nu ne-am înşelat”, ne-a spus Filippo Bernocchi, fiul proprietarului “Centro Delicatezze” din Florenţa, distributorul exclusiv al vinului “Il Dieci di Mutu”.
La început, piaţa a fost testată cu distribuţia în hoteluri şi resturante, dar vânzările au depăşit zona Florenţei, ajungând până în Germania. Preţul de bază al unei sticle este de 8 euro, dar fiecare vânzător final îşi reglează preţul după solicitare. În resturantele hotelurilor, sticla poate ajunge şi până la 15 euro.

În curând, licoarea, care poartă numele celui mai în vogă fotbalist român al momentului, va ajunge şi în ţara noastră, unde urmează să fie distribuit de italieni. El se va vinde în restaurantele de lux, dar se va găsi şi la hipermarketuri.
Vinul din seria Chianti este produs de Societatea Agricolă “San Felice”, aflată la jumătatea distanţei dintre Florenţa şi Siena, în zona Toscana, renumită pentru vinurile sale de calitate. “Vom continua colaborarea cu fotbalistul şi în 2009, pentru că suntem mulţumiţi de primele rezultate”, ne-a spus Fabrizio Nencioni, directorul comercial al producătorului de vinuri. Cu toate că anul trecut, în toamnă, era prevăzută o lansare oficială la podgoriile din Castelnuovo Berardenga (lângă Siena), aceasta nu a mai avut loc din cauza diferitelor accidentări ale fotbalistului român.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com