Incepe Serie A ...


Competitia in care Adrian Mutu alaturi de Fiorentina este angrenat reincepe astazi. Azi, maine si peste o saptamana se vor disputa ultimile doua meciuri din tur, urmand ca din 25.01.2009 in inceapa returul din Serie A. Maine Fiorentina va juca impotriva lui Lecce, penultimul meci din acest tur de campionat, uramand ca in 17.05.2009 sa joace derbiul ultimei etape a turului in compania echipei AC Milan.
Mutu si Prandelli vor sa stabileasca noi recorduri duminica in campionat. Adrian Mutu are sansa sa marcheze golul cu numarul 100 pentru o echipa italiana chiar la inceputul anului impotriva lui Lecce, dumnica, in Serie A.Mutu are pana acum marcate 80 de goluri in Serie A, 6 in Cupa Italiei, 3 in Champions League si 10 in Cupa Uefa.
claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com