Cadou?:"Un album cu poze" :)


Mutu isi sarbatoreste ziua de nastere in cantonament, alaturi de colegii sai de la Fiorentina.
La 30, Mutu nu este alaturi de familie. A fost bagat in cantonament de Prandelli! Chiar si asa Mutu nu s-a simtit singur de ziua sa.De asta au avut grija colegii sai de la Fiorentina. Imediat dupa miezul noptii, acestia au intrat in camera lui Mutu, i-au cantat la multi ani si i-au dat un tort, mare cat toate zilele.

Acasa la Pitesti, pe Mutu il mai asteapta si alte cadouri! Mama sa, Rodica ii pregateste un album foto, in care a reusit sa adune toate pozele cu fiul sau, de cand era copil pana-n ziua de azi.

"Adunam toate fotografiile cu Adi! Vrem sa-i facem o surpriza si sa strangem toate pozele in care a aparut in diferite reviste si ziare. Speram sa-i placa! Si anul trecut de ziua sa Adi a primit de la noi tot un album cu poze.", a spus mama lui Mutu, Rodica Mutu.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com