Victor Piţurcă: "Nu ştiu dacă Mutu va fi pe teren cu Serbia, poate se mai întîmplă ceva pînă atunci"


Selecţionerul Victor Piţurcă se arată îngrijorat cu două luni înainte de partida cu Serbia, temîndu-se că nu va putea conta pe serviciile celui mai important om, Adrian Mutu: "Adrian Mutu s-a accidentat la o fază care nu anunţa nimic, de aceea cred că există în continuare riscul ca lui să-i cedeze cotul şi cu altă ocazie. Important e să se recupereze cît mai repede, pentru că echipa naţională are nevoie de el, la fel şi Fiorentina. Nu cred că el va fi pe teren în amicalul cu Croaţia, dar nici prezenţa lui cu Serbia nu e certă, nu ştii ce se mai poate întîmpla pînă atunci" , a spusVictor Piţurcă
Selecţionerul a recunoscut că a ales oraşul de la malul mării în detrimentul Bucureştiului şi pentru a evita ca Adrian Mutu să fie înjurat de suporterii de pe Ghencea:"Faptul că nu am ales Ghencea se datorează şi faptului că riscam ca la jocul cu Serbia, unul dintre cei mai buni jucători ai noştri, Adrian Mutu, să fie înjurat. Publicul român încă nu are cultura celui din Occident"

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com