Pantofi cu briliante pentru Adrian Mutu


Designerul Mihai Albu are in derulare un nou proiect, impreuna cu vedeta nationalei si a Fiorentinei, Adrian Mutu, urmand sa lanseze pe piata linia de incaltaminte care va purta numele fotbalistului. Albu a dezvaluit ca aceasta colectie va fi exclusiv masculina si ca vor fi doua linii de incaltaminte. O linie casual, la care se va implica total, si o linie sport, pentru care se va adresa unor firme consacrate, precum Nike sau Adidas. Conceptul artistic va fi creat de Mihai, insa firmele respective vor asigura tehnologia necesara.
Mihai Albu:
“Vor fi, in total, patru modele de incaltaminte. Trei tipuri de pantofi, care vor costa in jur de 200 de euro, si o gheata cu briliant, care, evident, va fi comercializata la un pret mult mai mare. Adrian Mutu va veni cu propuneri, el fiind cel care va decide, in final, ce ii pune in evidenta personalitatea”
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com