«Războiul tatuajelor»

Întâlnirea de astăzi, de la Constanţa, dintre România şi Serbia mai poate fi considerată, pe lângă confruntarea propriu-zisă, şi un duel al tatuaţilor. Jucătorii-cheie ai ambelor echipe - Adrian Mutu, respectiv Dejan Stankovic - şi-au imprimat diverse simboluri pe corp.


Victor Piţurcă va fi, de departe, cel mai tatuat fotbalist de pe teren, etalând un număr de inscripţii cu adevărat impresionant.
Nu mai puţin de 20 de tatuaje numără vârful Fiorentinei. Soţul Consuelei a ţinut să-şi “deseneze” corpul cu toate lucrurile importante din viaţa sa. Atât numele frumoasei dominicane, cât şi cele ale copiilor săi sunt inscripţionate acum pe trupul starului de la Fiorentina.
Pentru a-şi arăta credinţa religioasă, cel poreclit “Il Fenomeno” şi-a tatuat capul lui Iisus Hristos, alături de o cruce. Mesajul ultimului tatuaj - “Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi” - a uimit toată opinia publică, numeroşii săi fani fiind băgaţi în ceaţă de ceea ce a încercat “Briliantul” să transmită prin fraza de mai sus.




Chiar dacă nu îl egalează pe Mutu la tatuaje, mijlocaşul sârb Dejan Stankovic poate fi considerat şi el un împătimit al modelării propriului corp. Coleg cu Cristian Chivu la Inter, Stankovic deţine câteva simboluri.
Pe antebraţul stâng, în zona superioară, fostul lazial şi-a tatuat un soare. La fel ca rivalul său de la Fiorentina, vedeta sârbilor şi-a inscripţionat litere chinezeşti, situate pe umărul stâng. Stankovic nu a uitat nici de umărul drept, pe care şi-a făcut un semn tribal. Rămâne de văzut cum se va termina, în teren, “războiul” dintre cei doi fotbalişti, pentru că, la capitolul tatuaje, “Briliantul” este cu câteva clase peste Dejan.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com