"Briliantul" e optimist

Adrian Mutu anunta ca nationala nu renunta la gandul de a merge la mondiale si multumeste romanilor care au sustinut nationala: "Speram sa ne ridicam la inaltimea lor"
"Am pierdut pentru ca sarbii au fost miai buni la fazele fixe. Sunt foarte inalti si au profitat de neatentia noastra. Stiam ca sunt puternici, poate puteam mai multe cu atentie. Pot sa joc in Austria. A fost un joc barbatesc, ma bucura insa ca nu ne-am dat batuti si am luptat pana in ultimul minut, ceea ce este un o punct pozitiv. Va fi greu de acum incolo, dar credem pana la ultima sansa. Publicul a fost cu noi tot meciul si probabil pentru ca nu ne-am dat batuti. Multumesc romanilor din suflet si sper sa ne ridicam pe viitor la inaltimea lor. Din pacate, asta e forta noastra acum, speram sa crestem pe viitor." a spus Mutu



"Papi, te iubim"

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com