Adrian Mutu: "Simt dureri la genunchi, dar strîng din dinţi pentru România!"



Vedeta naţionalei României, Adrian Mutu, acuză o uşoarăaccidentare, dar spune că aceasta nu-l va împiedica să joace la potenţial maxim în meciul cu Serbia:
"Presiunea este mare, la fel ca toate meciurile pe care la jucăm. Sîntem conştienţi de importanţa acestor meciuri pe care le jucăm şi ştim că avem nevoie de cele 6 puncte pentru a spera la calificare", a spus Mutu la GSP TV. "Mă simt bine, vom vedea mîine dacă sînt în formă. Am puţin dureri la genunchi, dar voi strînge din dinţi pentru naţionala României.Probabil că cineva ne vrea certaţi, pe mine şi pe Victor Piţurcă, pentru că mereu s-a zis că nu ne înţelegem, încă de cînd a venit el la lot. Noi sperăm să ne bucurăm împreună, în vestiar, după meci.Max Nicu este un jucător foarte bun şi abia aştept să-l văd pe teren. Nu contează cine dă pase cui, eu îi dau lui, el îmi dă mie, contează doar să jucăm cît mai bine. Avem nevoie de 3 puncte ca de aer", a mai adăugat acesta după meci.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com