Mutu ne-a dat mari emoţii la şedinţa de pregătire de astăzi!


Naţionala României efectuează la această oră ultimul antrenament înaintea meciului capital de mâine seară, contra Serbiei.
În primele 20 de minute, şedinţa de pregătire a fost deschisă presei şi toată lumea a trecut prin mari emoţii când a văzut că la ieşirea de la vestiare Mutu nu era prezent printre tricolori.
`Briliantul` şi-a făcut apariţia după aproximativ cinci minute, zâmbind. Atmosfera în sânul lotului este cât se poate de destinsă, jucătorii efectuând alergările uşoare şi mişcările obişnuite de stretching cu zâmbetul pe buze.
Piţurcă a ţinut să le dea foarte puţine detalii jurnaliştilor sârbi prezenţi pe arena din Constanţa, astfel că tricolorii doar s-au încălzit, evitând jocul cu mingea. Tehnicianul a purtat în tot acest timp discuţii individuale cu fotbaliştii, motivându-i şi punând la punct ultimele detalii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com