Mutu: "Naţionala nu depinde de mine! Dacă jucăm ca de obicei, învingem Serbia!"


Adrian Mutu spune că este onorat de încrederea pe care i-o acordă oamenii de fotbal şi fanii naţionalei însă se declară convins că "tricolorii" s-ar descurca şi fără el. "Briliantul" este optimist şi spune că partida cu Serbia s-ar putea încheia cu victoria noastră dacă indicaţiile lui Piţurcă vor fi urmate întocmai de jucători.
"Nu mai am niciun fel de problemă medicală. Dar nu cred că naţionala depinde de forma mea, ci de forma tuturor colegilor. Important este să fructificăm ocaziile avute şi să obţinem victoria, pentru că avem nevoie de ea. Mă bucură această încredere pe care o are lumea în mine, dar nu sunt sigurul jucător al naţionalei. Dacă vom juca aşa cum am făcut-o cu Franţa, Cehia sau Olanda, ne vom impune sigur. Meciul este vital, trebuie să recuperăm punctele pierdute şi dacă pierdem, putem spune adio calificării! Nu am uitat înfrângerea cu Lituania, dar trebuie să trecem peste. Dacă jucăm aşa cum ştim, ne vom impune în faţa Serbiei şi nu numai. Publicul a fost mereu senzaţional la Constanţa şi ne aştăptăm la o susţinere din primul şi până în ultimul minut din partea lor. Vom da totul pentru a obţine victoria", a spus Mutu la gsptv.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com