Mutu, asaltat de suporteri!

Jucătorii naţionalei au eliminat tensiunea de dinaintea meciului pierdut aseară cu Serbia relaxându-se la localul preferat de la malul mării. Ion Raţ, tatăl lui Răzvan Raţ, a venit şi el la întâlnire pentru a-i da sfaturi fiului său.

Adrian Mutu a lăsat-o pe o admiratoare înfocată a sa să se pozeze foarte aproape de pieptul său, după care a oferit cu generozitate autografe pe steagul tricolor (foto 3) şi pe carneţelele suporterilor echipei naţionale a României (foto 1)



Cel mai gânditor a fost, se pare, Adrian Mutu, care a preferat să-şi studieze cţchipierii de la o masă, unde a stat de vorbă îndelung cu sora lui. Şi fundaşul Răzvan Raţ a primit o vizită specială.


Mutu a plecat primul
După partida de aseară, pierdută în faţa sârbilor, 2-3, Adrian Mutu a plecat primul de la stadion, separat de restul lotului. “Briliantul”, care a reuşit două pase de gol în meciul cu plavii, s-a urcat într-un jeep şi a demarat în trombă.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com