Se confirma spusele lui Piti! Dovada ca Mutu si Razvan nu se suporta! Cum va afecta asta meciul?


  Se confirma spusele lui Piti! Dovada ca Mutu si Razvan nu se suporta! Cum va afecta asta meciul? Razvan i-a dat banderola de capitan lui Marica, fara sa se consulte cu nimeni, asa cum a lasa sa se inteleaga selectionerul. "Sigur i-a cerut parerea lui Mutu inainte, e cel mai vechi din lot", au vociferat oamenii din fotbal. S-a auzit chiar ca Mutu a refuzat banderola si ca impreuna cu Razvan au decis ca Marica sa fie capitanul nationalei, dupa retragerea lui Chivu. Briliantul a tinut sa faca lumina la conferinta de presa. Razvan n-a avut curaj sa anunte capitanul nici pana acum!

"N-am renuntat eu la banderola, nu a fost nicio discutie despre banderola intre noi, nu s-a discutat nimc, o sa fie alegerea lui Razvan. Nu e niciun fel de problema, Razvan va decide, vom vedea cine va fi capitan", a spus Mutu.

Marica nu s-a hazardat nici el in declaratii. Asteapta sa vada daca intr-adevar banderola ii va reveni lui. "Nu este o prioritate acet lucru, eu sunt foarte concentrat pentru acest meci, imi doresc foarte mult sa marchez si sa-mi ajut echipa.

Piturca a fost singurul care a avut curaj sa spuna lucrurilor pe nume: "Cum sa renunte Mutu la banderola?! Voi chair credeti ca a refuzat e sa fie capitan si l-a numit pe Marica? Razvan a decis".

"Sunt ultimul mohican, dar si Marica, Rat, Tamas sunt vechi! Am jucat ani de zile impreuna, chiar daca nu se poate numi o generatie nefiind apropiati de varsta, dar sunt colegi de ani de zile cu mine si lucrul asta ma mai consoleaza putin" - Adrian Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com