"Fanii Rapidului şi cei ai lui Dinamo au fost ULUITORI" Înţepătura lui Mutu pentru stelişti: "Nu i-am văzut... poate vin şi ei"

România s-a impus în faţa Bosniei într-o manieră categorică, iar jucătorii şi oficialii naţionalei au apreciat la unison că evoluţia tricolorilor a fost influenţată şi de atmosfera senzaţională de pe stadionul Valentin Stănescu.

Tricolorii au fost încurajaţi din primul până în ultimul minut şi mulţi dintre cei care au fost pe teren îşi doresc acum ca naţionala să joace în Giuleşti şi viitoarele meciuri din preliminarii.


" Fanii au fost fantastici. Dacă vom mai juca în Bucureşti eu îmi doresc să venim tot aici. Suporterii Rapidului şi cei ai lui Dinamo au fost excelenţi. Din păcate, pe stelişti nu i-am văzut... poate vin şi ei în viitor ", a declarat Adrian Mutu la final. "Briliantul" nu a prea avut experienţe plăcute când a jucat pe stadionul Steaua. Fie că a venit din postură de jucător al naţionalei sau ca adversar, cu Fiorentina sau Dinamo, acesta a fost primit cu ostilitate de public.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com