Foto| S-a «tunat» Adrian Mutu!

Superstiţios din fire, Adrian Mutu (32 de ani) a ales să-şi mai facă o schimbare înaintea meciului cu Bosnia. Ca să-i meargă bine, liderul din vestiarul naţionalei şi-a unit toate tatuajele de pe mâna dreaptă prin desene sub formă de aripi de vultur.

Dacă în martie şi-a surprins fanii cu un tatuaj inspirat din “Războinicul luminii” (“Un războinic nu trebuie să-şi plece capul pentru că îşi pierde orizontul visurilor sale”), Mutu a apărut la reunirea naţionalei cu toate cele 10 tatuaje, de pe mâna dreaptă, desene tribale, un indian, crucea cu Iisus, citatele şi numele celor mai importante fiinţe din viaţa sa (Consuelo, Maya şi Adriana), unite prin intermediul unor desene tribale şi al unor aripi de vultur. În urmă cu câţiva ani, “Briliantul”, care mai are 9 tatuaje în alte părţi ale corpului, a vrut să-şi deseneze pe tot spatele un înger, care să-l reprezinte pe fiul său, Mario.

Tatuajele de pe braţul drept

- un chip de indian pe umăr

- numele lui Iisus cu litere chinezeşti;

- o cruce cu chipul lui Iisus

- numele fetiţei mari, Adriana

- numele soţiei, Consuelo ;

- numele lui Iisus în litere arabe;

- numele fetiţei mai mici, Maya
- încă o dată numele soţiei, Consuelo;
- numărul 10;
- citat din “Războinicul luminii”

«Brili», din nou pe Lista Galatei

Mutu (Fiorentina) se află din nou pe lista turcilor de la Galatasaray. "Jucătorul analizează oferta, contract pe trei ani, salariu de 2.600.000 de euro pe sezon, şi joi va da un răspuns definitiv. E din ce în ce mai dificilă o plecare a sa în Emiratele Arabe, la Al Ain. Vrea să joace în continuare în Europa şi să rămână aproape de familie", notează siteul italian calcionews24.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com