Victor Becali la Radio GSP: ” Nu pot spune că Adi va pleca de la Fiorentina”

Agentul FIFA, Victor Becali, a intervenit în direct la Radio GSP unde a discutat şi despre situaţia lui Adrian Mutu de la Fiorentina.


"Mutu mai are un an de contract la Fiorentina, un contract pe bani foarte mulţi pe care nu orice club îl poate acorda în acest moment. Au început speculaţiile după ce Fatih Terim a venit la Bucureşti pentru a-l vedea pe Mutu. Nu pot spune că Adi va pleca de la Fiorentina! Dar, noi trăim în România şi ne place să facem imediat speculaţii. Omul a venit să vadă doar meciul, a crezut că va juca şi Stancu, şi era cel mai interesant pentru el să joace. A stat de vorbă totuşi zece minute pentru că nu se ştiau pînă aseară, a plecat astăzi şi asta a fost tot. Nu s-a gîndit nimeni că vine pentru Stancu toată lumea repede că pleacă Mutu!", a precizat Victor Becali la Radio GSP.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com