A refuzat meciul la care Hagi si Dobrin au visat o viata! MUTU a fugit de Brazilia ca avea treaba: unde se poate transfera in 78 de ore!


  A refuzat meciul la care Hagi si Dobrin au visat o viata! MUTU a fugit de Brazilia ca avea treaba: unde se poate transfera in 78 de ore! Mutu s-a simtit obosit si a spus ca are nevoie de vacanta, asa ca a refuzat sa joace in meciul de retragere al lui Ronaldo.

Romania joaca un amical la care Hagi si Dobrin au visat o cariera intreaga. Dobrin nu a fost lasat sa joace cu Brazilia la Mondial, iar visul lui Hagi a fost interzis de penaltyurile blestemate cu Suedia.

Pe Mutu nu-l intereseaza un meci unic in istoria moderna a nationalei Romaniei. El vrea sa se odihneasca si sa isi rezolve un transfer pe bani buni acum pe final de cariera.

Violanews.com scrie astazi ca Mutu are sanse sa-si gaseasca o echipa noua in urmatoarele 72 de ore. Doua echipe sunt pe urmele "Briliantului" fugar din meciul cu Brazilia.

Fiorentina e de acord sa-l dea liber la Cesena, iar Milan il poate lua numai daca il da la schimb cu Cassano, scrie astazi presa italiana.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com