Ziarul ring - Mutu, cu un pas in curtea lui Berlusconi

Aflat pe picior de plecare de la Fiorentina, atacantul naţionalei îşi caută echipă. Potrivit apropiaţilor, el ar dori să rămână în Seria A, iar AC Milan pare cea mai plauzibilă destinaţie.


La finalul meciului de excepţie din faţa bosniacilor, Adrian Mutu a refuzat să facă deplasarea cu echipa naţională în America de Sud pentru cele două amicale cu Paraguay şi Brazilia. Atacantul Fiorentinei a declarat în mod oficial că vrea să plece mai repede în vacanţă după un sezon extenuant. Adevăratul motiv pentru care „Briliantul” nu a făcut deplasarea în America de Sud este însă altul. El trebuie să îşi rezolve urgent situaţia contractuală. Cu toate că înţelegerea cu Fiorentina îi expiră de abia în vara lui 2012, cei din Florenţa vor să scape de român deoarece nu îşi mai permit să-i plătească salariul de 2,5 milioane de euro pe an. În acelaşi timp, nici nu vor să-l cedeze pe gratis. În aceste condiţii, Cesena, una dintre destinaţiile vehiculate pentru ”Briliant”, pare exclusă. Oficialii grupării sunt dispuşi să-l achiziţioneze pe Mutu doar în cazul în care el vine liber de contract. Astfel, AC Milan pare a fi cea mai bună soluţie deoarece ”rosso-nerri” sunt dispuşi să plătească pentru „înrolarea” lui Adi şi să-i ofere şi un salariu cel puţin la valoarea celui pe care îl are la Fiorentina.

Crede încă în calificare
A doua zi după meciul cu Bosnia, Adi Mutu a intrat pe pagina personală de Facebook şi le-a mulţumit printr-un mesaj suporterilor. În plus, el şi-a exprimat speranţa că România încă se mai poate califica la campionatul european din 2012. „A fost un meci aproape perfect. Mulţumesc în numele echipei tuturor suporterilor din România că ne-au fost alături!!! Putem spera în continuare la calificare!”, a scris Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com