Mutu, aproape de recordul lui Hagi. Are nevoie de 5 goluri ca să devină cel mai bun marcator al naţionalei

De numai 5 goluri mai are nevoie Adrian Mutu pentru a deveni cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.


Cele două reuşite din meciul cu Lexemburg (scor 2-1), l-au adus pe internaţionalul român la numai 4 reuşite în spatele lui Gheorghe Hagi, golgeterul reprezentativei noaster în acest moment. Cu 31 de goluri înscrise în 69 de meciuri, fotbalistul de 32 de ani se poate apropia în această seară, la meciul cuBosnia, de recordul lui Hagi.

"Briliantul", ajuns liderul naţionalei noastre după retragerile lui Cristi Chivu şi Mirel Rădoi, a marcat numai de două ori în ultimii trei ani, el fiind o bună perioadă de timp în afara circuitului reprezentativei. De altfel, Mutu a revenit în tricoul României la meciul din tur cu Bosnia, după mai bine de un an şi jumătate de pauză.

Atacantul Fiorentinei este anunţat titular în meciul de diseară, din Giuleşti, urmînd să facă cuplu înofensiva României cu Ciprian Marica, fotbalistul de la VfB Stuttgart.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com