Mutu şi-a tatuat numărul 10

După ce, în martie, îşi tatuase un coif roman pe antebraţul drept, Mutu şi-a completat colecţia de picturi de pe corp.

Pasiunea lui Adi Mutu pentru tatuaje este arhicunoscută. Fotbalistul a mărturisit că şi-a făcut câte un desen pentru fiecare încercare grea pe care a fost nevoit să o depăşească în carieră sau în viaţa personală.

"Briliantul" a ajuns acum să aibă nu mai puţin de 18 astfel de picturi pe corp, cu mesaje care de care mai interesante.

Cel mai mare tatuaj al decarului echipei naţionale este pe mâna dreaptă. La începutul primăverii s-a decis să-şi facă un coif roman şi un citat sugestiv din autorul său preferat, Paulo Coellho:

"Un guerriero non puo abbassare la testa, altrimenti perde di vista l'orizzonte dei suoi sogni", adică "Un războinic nu trebuie să-şi plece capul pentru că îşi pierde orizontul visurilor sale".


Atacantul Fiorentinei a considerat că desenul trebuie completat aşa că a mai adăugat nişte aripi şi cifra zece, numărul pe care îl poartă la naţională.

De altfel, Mutu are o superstiţie în ceea ce priveşte această cifră. Adi şi-a personalizat ghetele de joc, pe care a inscripţionat numărul zece, iar în urmă cu trei ani a lansat pe piaţă vinul "Il dieci".

"Briliantul" şi-a etalat noul desen la o acţiune cu scop caritabil la care au participat toţi componenţii echipei naţionale şi staff-ul tehnic.

Sanda Ladoşi şi Pepe au asigurat partea artistică a spectacolului, latino-loverul fiind pe gustul jucătorilor care au fredonat alături de el versurile melodiei "Numai iubirea".

Decarul naţionalei a anunţat că se va implica activ într-un nou proiect în ceea ce priveşte promovarea sportului printre copii.

"Copiii mei fac sport, Mario face baschet, Adriana e la tenis, iar cea mică aleargă pe lângă Adriana", a precizat jucătorul.

«Eu pot face faţă pe mai multe fronturi»

Atacantul Fiorentinei a mărturisit că nu-l bate gândul să renunţe la naţională, aşa cum au făcut-o căpitanul Cristi Chivu şi Mirel Rădoi.

"Sunt ultimul mohican. Eu cred că pot face faţă pe mai multe fronturi şi nu mă gândesc la retragere.

O să mă retrag atunci când nu o să mai pot să joc. Sper să nu se întâmple nimic grav.

Pentru mine e o plăcere să joc la echipa naţională", a explicat Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com