Promisiunea lui Borcea: "Dacă mergem în Ligă, încerc să vi-l aduc pe Mutu!"


Borcea i l-a promis pe ”Briliant” lui Ciobi din vară, dar, mai întîi,Dinamo trebuie să ocupe unul dintre primele două locuri.
Roş-albii se pregătesc de o mare lovitură în mercato de vară: readucerea lui Adrian Mutu în Ştefan cel Mare după 12 ani! Atacantul de 33 de ani a fost îmbiat de Cristi Borcea să se întoarcă la Dinamo pentru a o duce în grupele Champions League, visul şi obsesia nu doar ale acţionarului, ci şi ale fanilor. Iar apropiaţi ai lui Borcea susţin că "Briliantul" a transmis că ia în considerare propunerea, dacă roş-albii vor termina pe unul dintre primele două locuri în clasamentul actualei ediţii, ceea ce ar duce formaţia în preliminariile Champions League.
Deocamdată la nivel de vis
"Este un vis pe care l-aş vrea împlinit cît mai curînd, acela de a-l revedea pe Adi Mutu în tricoul lui Dinamo. Şi sper ca el să se realizeze cînd echipa va merge în Champions League. Trebuie să se întîmple şi una, şi alta!", a mărturisit ieri Cristi Borcea. Chiar dacă pare de domeniul SF încă, mutarea ar putea fi înlesnită de faptul că gruparea "Briliantului", Cesena, este cu un picior în Serie B şi vrea să se despartă de capriciosul atacant, chiar dacă acordul expiră abia în vara lui 2013. Ar mai rămîne un alt amănunt important de stabilit la centimă: salariul jucătorului, unul consistent, şi să nu vină vreo superofertă financiară pentru el, din ţările arabe, în vară.
7 goluri din cele 18 marcate de Cesena, "lanternă roşie", în actuala Serie A au fost semnate de Adrian Mutu
1,8 milioane de euro este salariul anual al atacantului român, sosit vara trecută gratis de la Fiorentina


CONDITIA pentru un mega transfer! Cum poate ajunge Mutu in vara la Dinamo! Vezi ce spune Borcea: pe www.sport.ro

1 comentarii:

makano 18 decembrie 2018 la 08:59  

I have a big family. I live with my mom, my dad, my two sisters, and my brother. Both of my sisters are older than me,
but my brother is younger. My sister Elizabeth is the oldest. She is sixteen years old. Carrie is thirteen years old.
We used to share a room, but when we moved to our new town, we each got rooms of our own.My brother John is the youngest.
He is only four years old. My mom’s name is Sally. She casa98 to be a teacher,but now she stays home to take care of us.
My dad’s name is Tim. He is a doctor. He helps little kids when they are sick.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com