Fosti lideri de generatie, in pericol de a ramane SOMERI! Chivu si Mutu se bat in oferte FICTIVE! Ce anunta agentul lor:


Viitorul lui Chivu ramane incert dupa ce agentul sau a anuntat ca Inter si Napoli n-au dat niciun semn. Nici Mutu nu primeste vesti bune.

Fosti lideri de generatie, in pericol de a ramane SOMERI! Chivu si Mutu se bat in oferte FICTIVE! Ce anunta agentul lor:
"Nu am avut inca o intalnire cu Inter. Nu o sa ma intalnesc cu nimeni pana cand nu vom vorbi cu Inter. Timpul curge in favoarea noastra. Am citit o declaratie in ziar, daca a fost sau nu a lui De Laurentis, dar nu am primit niciun telefon. Alte cluburi au dreptul regulamentar sa discute. Am primit semnale de la colaboratori ca alte echipe il vor, dar nu este corect sa vorbim inainte de a discuta cu Inter." a spus Victor Becali la Sport.ro

Becali nu crede ca Mutu poate juca in Canada pentru ca romanii nu sunt populari acolo. "Mutu este jucatorul Cesenei, deocamdata nu e nimic. Nici Cesena nu isi poate permite sa il tina pe Mutu in Serie B. Eu nu cred ca o echipa din Canada ii poate plati lui Mutu atatia bani. Le pot da lui Beckham sau strainilor care vand, dar noi romanii stam mai prost cu asta." a mai precizat impresarul.

1 comentarii:

tulipe 7 mai 2012 la 18:23  

peligro(francezu.pericol.public)@ www. francezu. blogspot. com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com