Fanii Cesenei îl contestă degeaba! Cifrele arată că Mutu nu a avut cu cine: a adus aproape jumătate din puncte, iar echipa a fost praf fără el

Adrian Mutu a intrat într-un con de umbră din momentul transferului la Cesena. Deşi la un moment dat chiar AC Milan plănuia să-l readucă pe "Briliant" cu un transfer în momentul când Cassano a devenit indisponibil pentru mai multă vreme din cauza unor probleme cardiace, şansa a trecut iar românul s-a afundat în mediocritate.

Chiar şi aşa, contestat de fani din cauza faptului că nu reuşeşte să aducă plusul care s-o salveze pe Cesena de la retrogradare, Mutu a reuşit în acest sezon 7 goluri, fiind golgheterul "căluţilor de mare". Mai mult, statistica firmei de monitorizare OPTA arată că în cele 6 meciuri în care românul a lipsit de pe teren, Cesena a marcat numai un gol şi a obţinut doar două puncte.



După 30 de etape, Cesena este pe ultimul loc în Serie A, cu 19 puncte, la 14 lungimi distanţă de primul loc care aduce salvarea, ocupat de Fiorentina. Fără golurile marcate de Mutu, "căluţii" ar fi avut cu 6 puncte mai puţin şi şiar fi făcut demult planurile pentru liga secundă.

1 comentarii:

makano 18 decembrie 2018 la 08:59  

I have a big family. I live with my mom, my dad, my two sisters, and my brother. Both of my sisters are older than me,
but my brother is younger. My sister Elizabeth is the oldest. She is sixteen years old. Carrie is thirteen years old.
We used to share a room, but when we moved to our new town, we each got rooms of our own.My brother John is the youngest.
He is only four years old. My mom’s name is Sally. She casa98 to be a teacher,but now she stays home to take care of us.
My dad’s name is Tim. He is a doctor. He helps little kids when they are sick.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com