Mutu ar putea fi ZEU în ţara lui Pele: 20 de milioane de fani i se vor închina! Ce echipă îl vrea pe atacantul român

Cesena este ca şi retrogradată în Serie B, doar o minute mai putând salva echipa la care este legitimat Adrian Mutu. Puternic contestat de fanii echipei, atacantul român nu va mai continua la echipa "căluţilor de mare" din sezonul viitor, chiar dacă mai are contract până în vara lui 2013.

Mutu nu duce lipsă de oferte. După ce la mijlocul săptămânii a apărut informaţia că echipa canadiană Montreal Impact îl vrea din sezonul viitor, presa din Italia anunţă azi că Mutu ar putea ajunge la Vasco de Gama! Sky Italia spune că Frank Assuncao, directorul sportiv al brazilienilor, este în Italia în căutarea unui atacant, iar pe lista se află 3 nume: Borriello, Iaquinta şi Mutu. Dacă se va concretiza transferul, Mutu ar putea fi coleg cu Juninho Pernambucano, Felipe Bastos sau Dede.




Mutu a mai fost dorit în Brazilia în vara lui 2011, înainte de a semna cu Cesena. Sao Paolo i-a propus un contract pe două sezoane cu un salariu de 1,7 milioane euro plus alte bonusuri, dar atacantul a declinat oferta, preferând să rămână în Italia.
Vasco da Gama este unul dintre cele mai iubite cluburi din Brazilia, fiind susţinut de comunitatea portugheză din Rio de Janeiro, având peste 20 de milioane de fani. Din acest motiv, derby-urile le dispută pe legendarul stadion Maracana.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com