Procesul Oprescu vs. Gheara, Mutu si Piturca a fost aminat

Primarul Capitalei se tine tare pe pozitii si spera sa-i evacueze in septembrie pe cei trei din cladirea in care se afla cinematograful Patria pentru a consolida imobilul.

Dupa ce, in decembrie 2009, primarul Sorin Oprescu a decis actionarea in judecata a „trioului de aur“, Adrian Mutu, Victor Piturca si Nicu Gheara, din cauza refuzului acestora de a evacua barul Melody, de pe bulevardul Magheru, pentru a demara lucrarile de consolidare a cladirii, in prezent, procesul bate pasul pe loc.

Noul termen de judecata, 30 septembrie
La primul termen, fixat de judeca tori pe 20 mai 2010, piritii Adrian Mutu, Nicu Gheara si Victor Piturca nu si-au facut aparitia si, in lipsa acestora, instanta a decis sa acorde un nou termen de judecata la sfirsitul lunii septembrie, au dezvaluit surse demne de incredere din cadrul Primariei Capitalei. Pentru Adrian Mutu, procesul cu Primaria Capitalei pica intr-un moment extrem de prost. Acesta se afla intr-un moment greu al carierei, dupa ce Tribunalul Federal Elvetian i-a respins recursul formulat impotriva deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv, care il condamnase la plata sumei de 17 milioane de euro catre fostul sau club, Chelsea Londra. Amenintat cu executarea silita de catre clubul londonez, Adrian Mutu s-ar putea afla in curind si in postura de evacuat, daca primarul Oprescu va reusi sa cistige procesul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com