Ion Iliescu îl critică pe atacantul român: «Mutu are carenţe de educaţie»

Intr-un interviu pentru ziarul Libertatea, Iliescu a taxat, printre altele, comportamentul neechilibrat al lui Adrian Mutu.



Mutu o duce din rău în mai rău. Ce părere aveţi de problemele lui?
Se respectă o slăbiciune fundamentală de care vorbeam: sistemul de educaţie al copiilor şi tinerilor aceştia, care au însuşiri deosebite, are lacune.
E păcat să se irosească talentul lor cu asemenea accidente, ca în cazul lui Mutu. E rezultatul unor carenţe de educaţie, de pregătire, de ţinută. Mircea Lucescu, Balaci sau Hagi nu ar fi făcut niciodată aşa ceva. Am avut sportivi de mare forţă morală, exemplu e generaţia Mexic ’70.
Pe vremea mea existau echipele studenţeşti, care îi ajutau pe sportivi să nu se irosească. Formau oameni serioşi şi unii mari sportivi deveneau doctori, arhitecţi sau ingineri.
Oameni cu ţinută serioasă, nu simple talente, care se irosesc după doar 10 ani de carieră şi după aceea nu au un drum în viaţă. În schimb, Chivu reprezintă cel mai bine fotbalul românesc şi a făcut treabă bună la Inter.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com